Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asaletim onaylanmadan sağlık mazeretiyle kurum içi başka şehire atandım

yunusabay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben forumda yeniyim ömss 2. atamalarından t.k.h.k. istanbula atandım normalde asalet alınmadan hiçbir kurumda çalışan memurlar tayin isteyemez ancak sağlık mazereti gibi durumlarda kurumiçi atamalar oluyor bu sayede bursa t.k.h.k. ya tayin edildim bunu bilmeyeniniz vardır diye düşündüm belirtmek istedim

İzlediğin yolları bizlerle baylaşırsan nereye ne yazdın örnek belgeleri koyarsan bizde bir yol izleyebilriz belki .

prosedürü özetliyeyim rahatsızlığın ile ilgili durum bildirir raporu alacaksın (tıp fakültesi veya e.a.h.) içeriği rahatsızlığı nedeni ile ailesinin bakımına muhtaçtır gibi mazeretini içerecek kurumunuz gerisini getirir

işitme engelliler içinde bu mazereti verirlermi acaba ? , rahatsızlığı nedeniyle ailesinin yardımına ihtiyacı vardır gibi ?

yelizzz;
kompleks

amokachi;
kamu hastanesinde personel şefi yim ancak mesajınızı akşam gördüm bayramdan sonra sorunuzu net cevaplıyabilirim k.b.b. daha net cevap verir şuan beni aşar

Kompleks hangi engel cesidine giriyor, duygusal, ruhsal mi?

bu durum bildirim raporu ne oluyor dostum kurul raporu değilmi ben kurul raporu alsam olmazmı

Üst Alt