Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asaletim onaylanmadan Tayin/Atama İsteyebilir miyim?

toprak1453

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Aday memurken tayin ve/veya atama işleri vermiş olduğum linkteki maddelerde düzenlenmiştir.Buna göre aday memur olsanız bile işaret edilen maddelere göre bir mazeret sahibi iseniz tayin ve/veya atama işlemleriniz yapılabilecektir. Ayrıca Madde-11'de de engellilerin tayin ve/veya atama hakları bahsi geçen aynı yönetmeliğe göre düzenlenmiştir.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/08/20140816-5-1.pdf

Not: Başka bir başlık altında forumda vermiş olduğum bu cevabı, forum ziyaretçilerinin işine yarayabilir diye düşünerek münhasıran/ayrıca bir başlık açmanın daha doğru olacağını düşündüm.Uygun düşmezse yönetici tarafından kaldırılabilir...

404 - Dosya veya dizin bulunamadı.
Eğer kaldırılmış olabilir arıyoruz kaynak, adı değiştirilmiş veya geçici olarak kullanılamıyor.

Arkadaşlar tayin konusunda dayınız yoksa işiniz biraz zorlaşır o yüzden acele etmeyin derim. 2 aya kadar kurumların iç yönetmenlikleri çıkar. o zaman verirsiniz dilekçenizi. yoksa benim gibi strese girersiniz üzülürsünüz. benim çok şükür oldu ama biraz sıkıntı yaşadım.

gitmek istediğim ilin genel sekreterliğine gidip konuştum tayinimi yaptılar

Üst Alt