Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asaletimin onaylanmayacağından çok tedirginim..?

new

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba sevgili arkadaşlar.hastalıktan dolayı kullanabileceğim 40 günlük rapor hakkımın 39 gününü kullandım.10 günlük mazaret izniminde 5 gününü kullandım.sizce asalet tasdik edilirken sorun yaşar mıyım?mantıken yaşamamam gerek ama korkuyorum.1 ay sonra senem doluyor.ogm'de memurum.

mantıken öyle olmalı evet....

bu konuda daha detaylı bilgisi olan var mı rica etsem burada paylaşsa?

sanırım yok napalım kader kısmet.

Bunun takdirini atamaya yetkili amirin yapacak. Aşağıdaki linke daha detaylı bilgi var.

Ayrıca aday memur arkadaşlara tavsiyem adaylığınız sürecince mecbur kalmadıkça rapor almamanız, devamsızlık yapmamanız bu amirlerin nezdinde hep eksi puan demektir. Sene de 40 gün rapor hakkın var diye bunu kullanmak zorunda değilsiniz.

Aday Memurluk Süresi - Memurlar.Net

40 gün rapor hakkım var bunu kullanmam gerek diye bi durum yok rapor hastalık sebebiyle kullanılabilir, ayrıca 7 günden sonraki raporlarda maaşın kesilir hastalık olmadan kullanılan rapor amirin dikkatini çeker ve memur hakkında olumsuzluk sebebi olur bu sebeple gerekmedikçe izin ve rapor kullanmayın, asalet tasdiki ise en az bir yıl en fazla iki yıldır.

yazı için teşekkürler ama ben engelli memurum psikiyatri hastasıyım denizlide ikamet etmekteyim doktorum izmirde çok sık gitmem gerek idi...

Merhaba new, işin hayırlı olsun. Asalet döneminde hakkımız olmasına rağmen rapor almanın amir nezdinde olumsuz olarak değerlendirildiği söyleniyor. Evet, doğruluk payı vardır amir bizi tanımıyor sonuçta. Ancak zaten engelli statüsünde girmiş bulunuyoruz ve ihtiyaç halinde de bunu amire detaylıca anlatarak bunu kullanmalıyız. Amirinize durumunuzu detaylıca anlatın ve sizi anladığına emin olun. İnşallah sorun çıkarmazlar.
Sağlıcakla kalın...

Açıklamanız için çok teşekkür ederim efendim

asalet tasdiği ve atama yüzünden intihar etmeyi düşünüyorum...

herkese merhaba.şizofreni hastasıyım ve son birkaç gündür kafamda dolaşan düşünceler o kadar yoğunlaştıki yaşayacak dermanım kalmadı.bu asalet tastiği ve atama olayları beni dayanılmaz değişik düşüncelere itti kafam çok dolu durmadan düşünceler dönüyor nolcak bilmiyorum....

Ali kardeşim, sana asalet tasdiği ile ilgili bildiklerimi yazmıştım başka bir açtığın konuda. Sen kendi kurumunun personel yer değiştirme yönetmeliğine baktın mı? Durum nedir? Asalet tasdiği şartı var mı? Bizde mesela 5 yıl aynı yerde çalışma şartı var ancak engellilere öyle bir şart koyulmamış. Hatta asalet tasdiğine de gerek yok. Ancak asalet tasdiği tayinde sıkıntı çıkmasın diye beklemekte fayda olan bir durum. Sen bir araştır ondan sonra rakı mı içiyorsun ayran mı deviriyorsun bakarsın duruma göre.

Doktor kontrölünde misin bimiyorum ama bu düşüncelerini doktorunla görüşsen iyi olur. Belki ilaçların felan değişebilir veya dozunu değiştirebilir.

merhaba günaydın.bu akşam ilaç dozların düzenlendi birde efexor ekledi bakalım.

hayat bana eski tadını vermiyor malesef...kafam çok dolu herşeyi çok kuruyorum kafamda.desteğiniz için çok teşekkür ederim..

Kardeşim ilkönce sakin ol hangi kurumdasın bilmiyorum ama atamaya yetkili amir seni hiç bilmez görmez önüne ne gelirse onu imzalar.. asaletini dolduracak olan ilk sicil amirin ve ikinciside onlarda çalıştığın yerdeki başkanın müdürün onların tavırları sana yaklaşımları önemli orada çok durmayacağım diyorsan git yüzyüze konuş amirinle (birimindeki) sizde zarar görmeyin ben de de asaletim tasdik olduktan sonra engellilere tanınan bir defaya mahsus istediği yere gitme hakkını kullan nere gitmek istiyorsan oradan yer ayarla korkma sakin ol amirlerin müdürlerin de insan.. :)

asalet tasdiğim hiçbir aksi durum olmadığı halde verilmezse....

merhaba arkadaşlar.çok korkuyorum asalet tasdiğim verilmezse diye %45 psikotik bozukluk hastasıyım aşırı takıntı oldu kurtulamıyorum kafamda kuruyorum hocam ile konuştum ilaçların dozlarında düzeltme yaptı bakalım.1 kasıma çok çok az zaman kaldı verilmezse napmalıyım netmeliyim onu düşünüyorum...

new

boş yere kendinizi üzüyorsunuz. 1 kasımda onaylanmazsa dünyanın sonu değil ya. ha dünyanın sonu olsun ahir(i)eti var bunun.

ahireti var muhakkak ama eğer onaylanmazsa 6 ay daha mı bekleyeceğim ayıptır günahtır ya...

new

en fazla 6 ay olur. bilemedin 1 kasımdan sonra bir ikihafta sonra belki bir ay sonra imzalanır. niye kendinizi üzüyorsunuz... işinize odaklanın zamana bırakın

haklısınız ama işime konsantre olamiyorum durgunlaştım içime kapandım yapacak birşey yok,bekleyeceğiz...

Aselet onaylanmaması gibi bir durum söz konusu değil. Bu kadar kuruntu yapmayın.Az kalmış zaten.

onaylamazsa neden onaylamasın de mi?

Arkadaşlar birşey soracağım..

Mebbis'e girdiğimizde Adaylık Eğitimi bölümündeki "NOT" Tablosu ben de tamamen boş.. Adaylığımın kalkmasına 10 gün kaldı.. Bu normal mi ? Bu tablonun dolu olması gerekmiyor mu ? Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitim sınavlarını başarıyla geçtim..

Bu notların girilmesi gerekiyormuş ama ben deki tablo boş

adaylık kaldırma yazısı geldiğinde müdürünüz mebbiste gerekeni yapacaktır

Üst Alt