Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asansörsüz binalar nedeniyle gündelik yaşama katılamıyorum

begüm1

Yasaklı Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba bende ulaşım zorluğu çekiyorum oturduğum dayrede asonsör yok gitmek istedğim yerlerde hep mediven var

biz engelliler bana göre en büyük problemidir ulaşım. nereye giderseniz gidin mutlaka sıkıntı yaşarsınız bu anlamda.en basitinden bu sıkıntı yaşadığınız apartmanda vardır.asansör yoksa mutlaka birilerinin kucağında inersiniz.dışarı çıkar bir yere gitmek istersiniz araca kucakta binmek zorunda kalırsınız.gideceğiniz yere ulaşırsınız yine birilerinin kucağında merdivenleri ya çıkar yada inersiniz.ülkemiz sanırım dünyada heryere bu kadar merdiven koyan tek ülkedir:)
onun için herzaman derim,iyiki şu alış veriş merkezleri yapılıyor.kendimi tamamen özgür hissettiğim tek yer orasıdır.hiçbir engel olmaksızın istediğin herşeyi yaparsınız.

Harbi ya bende AFO larla ya$ıyorum yazdıklarınızı okudum evet zor İnsanlar bazı $eyleri göremiyorlar...
En azından ben sağlam günlerimde görür görmez yardım eder hemen bir nevi olsun güler yüz tebessüm gösterirdir..
Bazen kontrole gittiğimde hastaneye kapıdan tekerlikli sandalye ile girerken kapıyı göre göre suratımıza bırakanlar oluyorlar..
Yani sağlam olsam Kapıya gömerim onu i$te bazı $eyler olmuyor..
Fakat insan zamanlada alı$ıyor insanin ba$ına gelmesin.. Her$eye alı$ıyor..

Üst Alt