Arkadaşlar MEB'e atandım henüz göreve başlamadım görev yerim belli değil. Ama apartman dairemiz asansörsüz.
Ulaşım o kadar sorun değil ama merdivenler büyük problem.
Apartman 4 katlı benim ev 3. katta (zeminin 2 üstü)
Ha diyince evi değiştirme imkanı yok zaten civardaki asansörlü evler hiç hoşuma gitmiyor asansörleri 3 kişilik dar işimi görmez.
Apartmanın merdivenleri dümdüz çıkılıyor yani kıvrılarak çıkılan sıkıntılı merdivenlerden değil.
Tekerlekli sandalye ile merdiven tırmanan platformlar kaça mal olur çok mu pahalı olur ?
Dışardan balkona asansör yaptırmak da epey maliyetli sanırım. Ayrıca bende yükseklik korkusu var dandik birşey yaptırmak da istemiyorum kabinli asansör olması lazım.
Önerisi olan var mı ? atandım ama asıl stres atandıktan sonra başladı.
Ulaşım o kadar sorun değil ama merdivenler büyük problem.
Apartman 4 katlı benim ev 3. katta (zeminin 2 üstü)
Ha diyince evi değiştirme imkanı yok zaten civardaki asansörlü evler hiç hoşuma gitmiyor asansörleri 3 kişilik dar işimi görmez.
Apartmanın merdivenleri dümdüz çıkılıyor yani kıvrılarak çıkılan sıkıntılı merdivenlerden değil.
Tekerlekli sandalye ile merdiven tırmanan platformlar kaça mal olur çok mu pahalı olur ?
Dışardan balkona asansör yaptırmak da epey maliyetli sanırım. Ayrıca bende yükseklik korkusu var dandik birşey yaptırmak da istemiyorum kabinli asansör olması lazım.
Önerisi olan var mı ? atandım ama asıl stres atandıktan sonra başladı.