Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asansörsüz Binaya çözüm önerisi olan var mı?

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar MEB'e atandım henüz göreve başlamadım görev yerim belli değil. Ama apartman dairemiz asansörsüz.

Ulaşım o kadar sorun değil ama merdivenler büyük problem.

Apartman 4 katlı benim ev 3. katta (zeminin 2 üstü)

Ha diyince evi değiştirme imkanı yok zaten civardaki asansörlü evler hiç hoşuma gitmiyor asansörleri 3 kişilik dar işimi görmez.

Apartmanın merdivenleri dümdüz çıkılıyor yani kıvrılarak çıkılan sıkıntılı merdivenlerden değil.

Tekerlekli sandalye ile merdiven tırmanan platformlar kaça mal olur çok mu pahalı olur ?

Dışardan balkona asansör yaptırmak da epey maliyetli sanırım. Ayrıca bende yükseklik korkusu var dandik birşey yaptırmak da istemiyorum kabinli asansör olması lazım.

Önerisi olan var mı ? atandım ama asıl stres atandıktan sonra başladı.

Günlük hayatınızda nasıl inip çıkıyorsunuz

önerileri ben de merak ettim: güneş görmek bizim de hakkımız.
bulunduğum semtte asansörlü bina yok girişte oturmak beni romatizma yaptı!

msait19

Çok sık evden çıkmam yapı olarak da biraz asosyalim.
Üniversiteye giden kardeşim veya yakın arkadaşlarım indirip çıkarıyor, dışarıya çıkacağım zaman.

Ama iş olunca haftanın 5 günü çıkmak zorundayım tabi. Kardeşimde şehir dışında üniversite okuyor.

Şu sistemin maliyeti ne olur acaba ?

haber1.jpg

teknolojik

Sistemin maliyeti konusunda bi bilgim yok. Ama mümkünse zemin kata taşınmanız en uygunu bnce, çünkü sistem falan bozulur tamiri uzun sure bulabilir falan,,,

Ben de kış aylarında buzlanmadan dolayı evden iki hafta falan çıkamıyom bulunduğum yerde, onun için taşınmayı düşünüyoruz çünkü dediğin gibi haftanın beş günü işte olmak lazım.,,

Üst Alt