Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asansörsüzlükten 7/24 evdeyim! Çok zorlanıyorum..?

@ogzinal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Oturdugum apartmanda asansor yok 7/24 evdeyim ne yapmaliyim cok bunaldim duvarlar uzerime uzerime geliyor ailemin durumu iyi degil onu sormayin

Öncelikle umudunu yitirme kardeşim... Ben liseyi bitirdikten sonra 3 yıl boyunca boş bi hayat geçirdim hiç bi amacım yoktu sadece vakit geçsin diye yaşar olmuştum ve çok zor günler geçirdim sıkıntıdan depresyondan kafayı yicek hale geldiğim günlerde oldu... :) Eğer imkanın varsa tekerlekli sandalye alıp azda olsa gezerek işe başlayabilirsin... İnternetten durumu olmayan engellilere yardım eden kuruluşlara başvurabilirsin akülü araç almak için o olduktan sora zaten gezmek kolay... :) Ben ilk akülü aracımı belediyeye başvurup almıştım sende bu şekilde araştırabilirsin bazı derneklerde var sanırım bu konuda... Evde boş zamanlarında ders çalışıp memurluk sınavlarına girebilirsin... Benim hayatım o boş geçen 3 senenin sonunda girdiğim bir sınavla değişti desem yeridir... :) bunların dışında tabiki kafa dağıtmak için kızlarla chat yapmak :cool: ve oyun oynamakta güzel fikir... Bol bol kitap okuyup film ve belgeseller izleyip genel kültürünü geliştirebilirsin emin ol ileride genel kültürü yüksek biri olmak seni 1 adım ileri taşır çekici yapar... :) umudunu yitirme yeter güzel günler görüceksin güneşli günler... :)

Belediyeye gidip durumu anlatsan dışardan bir asansör yapamazlar mı ?

Kardeşim imkânı olmayabilir herkesin ama belediyeden veya başkalarından bisey beklemek yerine kirada oturuyorsaniz giris kat bi yere taşınmak ilk adım olur aileden bunu işte önce sonra akülü araba alirsin

en ıyısı bahcelı bır eve tasınmak apt.daıreısnde oturmak bır engellı ıçın cokzor .

dostum belirtmemişsin ama sanırım t.sandalye kullanıyoun ya asansörlü yada giriş kat bi eve taşınıcaksınız bi şekilde...böyle ömür bitmez.

Akulu aracim var ama asagi indirecek kimse yok abim var 6 da ise gidip 8 de geliyor belediye veya baska bir krum yardimci olmuyor

Üst Alt