Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asendan Aort Grefti, Koroner İmplant ve Kapak Replasmanı rapor oranı..?

Taner35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
09.05.2014 tarihinde Ege Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisinde Aort Asendan Anevrizması ve Aort Kalp Ameliyatı Oldum.
23.09.2014 tarihinde Ege Üniversitesi Hastanesi Engelli Sağlık Kurulu Raporu Sonucu Kalp Kapak Hastalıkları, Evre 2 Grubu Olarak Değerlendirilmiş ve %30 verilmişti.
Çıkan Bu Rapora İtiraz Ettim ve İzmir Alsancak Devlet Hastanesine Gönderildim Çıkan Rapor Sonucu %44 idi;
Fakat Hakem Hastane Olarak Sevk Edildiğim İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Çıkan Sonuç Aort Valv Replasmanı.
Ekg : Normal Sinüs Ritmi,
Eko: EF %66 Mitral Valf Prolabsusu, Norme Fonksiyon Aort.
Efor : Yapamaz. Aort Valv Replasmanlı. Opere Aort Anevrizması. Sonucu %30 verildi.

Bu Aşamada Sormak İtediğim Sorular Var

1- Çıkan Bu Rapora Tekrar İtiraz Edilebiliyormu ?
2- Alsancak Devlet Hastanesindeki Raporumda Sol Bacak DVT (Derin Ven Trombozu) vardı Onuda İlave Etmişler Diğer Hastaneler Bunu İlave Etmemiş

Kullandığım İlaçlar BelocZok 25mgx2, Coumadin 5mg + 2.5mg (1,5 Tablet)

Benzer Durumda Olan Yada Bu Konuda Bana Yol Gösterecek ve Bilgilerndirecek Kişilere Şimdiden Teşekkür Ederim.

Üst Alt