Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asetabulum kırığında verilen oran kaçtır?

tsm_mehmet

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar... öncelikle herkese geçmiş olsun
asetabulum kırığında, sağlık kurulundan oran olarak ne veriyorlar ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sakatlık oranı cetveli 'nde tablo 3.33'e göre asetebular kırıkları için 'Hareket açıklığı ve eklem değişikliklerine göre değerlendirilir. Bu tablo ile değerlendirilmez' yazıyor. Yani bizim buradan birşey söylememiz mümkün değil.
Ayrıca, yürüyüş bozukluğu varsa tablo 3.4'ten de değerlendirilebilir.

selam arkadaşlar
bugün raporumu aldım.
% 42 ile araç konusunda ne gibi avantajlarım olur
teşekkürler

';'Mehmet öncelikle geçmiş olsun.benim de trafik kazasında sağ asetabulum kırıldı.19 ay önce kaza oldu.afo ve baston kullanıyorum şu an,aksayarak yürüyorum.sinir de zedelenme olmuş.sizin rahatsızlıklarınız nelerdi?artı engel raporu müracatı yaparken hangi belgeleri koydunuz dosyanıza?yazarsanız sevinirim.hayırlı akşamlar.

Rahatsızlığınız sağda mı solda mıydı Mehmet bey?

Asetabulum Sakrum Vertebra Kırıklarları için hangi oranda rapor verilir?

Selam, durumu yazmıştım http://www.engelliler.biz/forum/sag...a-kiriklarnda-deneyimler-ve-fizik-tedavi.html
Kaç aydır çalışamıyorum, sıkıntılıyım galiba böyle kalıcam. Bu rapor olayı nasıl oluyor nerden nasıl alınır, benim durumuma yakın birileri varsa hangi oranda verirler, raporun bana getireceği artılar eksiler nelerdir??... Oturanboğana pm attım cevap yok, birileri benimle irtibat kurabilir mi lütfen....

Sizin hastalığınız için net olarak şu oranda rapor alınabilir diyemeyiz. Hesaplaması oldukça karışık ve uzmanlık istiyor. Kırığın oluşturduğu tüm kısıtlılıklar ayrı ayrı hesaplanır verilen puanlar yüzdeye çevirilir. Ama size fikir olsun diye benzer durumda olan bir arkadaşın paylaştığı bilgilerin linkini verebilirim, şu linkten bakabilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/sag...iriginda-verilen-oran-kactir.html#post1421451

Rapor almak için İstanbul'da bulunan yetkili hastanelerden birine başvurmalısınız, devamı için sizi hastanede yönlendirirler..

Ek Bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/sag...staneler-ve-hakem-hastaneleri.html#post863235

Teşekkür ederim.

Bu raporu almak için bürokratik formaliteleri en az olan hangi hastaneyi tavsiye edersiniz

Asetabulum kırığından %kaç rapor verirler?

merhaba bende trafik kazası sonucu asetabulum kırığı ve siyatik siniri zedelenmezi oluştu.yürüyüş bozukluğum var ve ayak bileğimi kontrol edemiyorum,kalçamda platin var sağlık kurulundan yüzde kaç oran verirler.

Tablo_3.4.png

bu tablodan verilir oran büyük ihtimalle.
Güncel bir örnek: http://www.engelliler.biz/forum/sag...asetabulum-kiriginda-verilen-oran-kactir.html
Arkadaşımız % 42 almış.

Raporum %44 itiraz etmeli miyim?

İyi günler arkadaşlar sağlık kurulundan aldığım raporda assetabulum kırığına %8 oran vermişler sinir hasarım içinde %39 verilmiş benim sormak istediğim kırık için verilen %8 rapor normal mi

Asetabulum Kırığı için hangi oranda rapor verilir?

iyi günler ben 22.12.2014 tarihinde motorda yolcu konumunda iken trafik kazası gecırdım. bıze mınıbus carpt ve bende asetabulum kırııgı olustu 5 vıdalı ve yuzde 8 oy oranı ıle heyetten rapor alan arkadaslar var aynı kırıktan dolayı

İyi günler ben kaza yapalı 4 ay oldu yolun başındayim asetebulum parçalı kırığı asetebulum Quadranguler kırığı ve ıliak Kanada uzanan kırıklarım var böyle kırıklari olan arkadaşların bilgisi varsa bana yüzde kaç rapor verirler ve neler yapmaliyim

Asetabulum ameliyatı oldum 2platin takıldı. Çorap giyemiyorum yere tam diz bükerek cokemiyorum ve bağdaş kuramiyorum. Yaklaşık 5 ay oldu ameliyat olalı. Doktora muayene olduğum zaman her şey yolunda çalış bütün hareketleri yaparsın dedi. Sizce 6.ayda adli tıpa girince % kaç oran verecekler.

Asetabulum kırığı

Benim 16 vidam var . Yaklaşık 1;5 yıl geçmeden heyet raporu vermeyebilirler.bende düşük ayak da kaldı . Paronoyal sinirde zedelenme de var . Oranım %41 hepimize büyük geçmiş olsun
Okibo

Asetabulum kırığına ne oran verilmektedir?

Trafik kazası sonucu sol asetabulum kırığı oluştu ve 2platin 8 vida takıldı. Alın kısmında ise açılma oldu 6 dikiş atıldı. Kaza 19.12.2018de meydana geldi. Polis raporuna göre karşı taraf %100 suçlu bulundu. Çok az topalliyorum Şimdi ve tam eğleniyor bacagimi kendime çekemiyorum. Fakat 1 ay önceki kontrolde doktor eklemlerin iyi kemik kaynamış geri kalan hareketler için zorlaman gerekiyor dedi. Şimdi haziran da adli tıpa gidiyorum. Buradan bana % kaç rapor verilir ?

Yasinc Asetabulum kırığı için size verilen raporda herhangi bir sıkıntı kalmismiydi? Bende sol asetabulum kırığı oluştu 6 ay olmak üzere. Yere rahat oturamiyorum ve ayak ayak üstüne atamıyorum şimdilik.

Çok geçmiş olsun öncelikle ama acele etmeyin ve sabırlı olun Allah’ın izniyle çok iyi olacaksınız

Paronoyal sinirde zedelenme olmuş benim %41 oran verildi ve tertibatlı araç kullanır raporu aldım arabamı vergi indirimli aldım .

Kaza sonrası rapor

Şubat 6 2022 de kaza geçirdim
sol kalcamda parçalı kırık meydana geldi pilatin attılar 4 sefer ameliyat oldum yürüyüşünde aksaklık var
doktor %10 rapor vermiş sizce de bir yanlislik yok mu

Bende de pelvis kırığı var sağ tarafta kalçada vidalar var ayrıca simfifsis pubis yırtığı da oluştu hafif topallama var 2 kere ameliyat oldum rapor kaç çıkar sizce
Aşağıya röntgen resmini bırakıyorum
https://ibb.co/7WyBJBT

Üst Alt