Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asgari Geçim İndirimi evde bakım gelir hesabına ekleniyor mu?
Evde bakim parasi gelir hesabi yaparken bizim maasimizdaki agi ekleniyor mu onlar hesaplarken 2020-191=1829 olarak hesapliyolar bilgisi olan yazabilir mi bi de iş yerim tarafindan cenaze yardimi yapildi bunuda eklerler mi
bay50
Onların 1829 olarak hesaplaması, yasa ve yönetmelikte asgari ücret dendiği için. Normalde agi asgari icretin dışında eş ve çocuk durumuna göre değişen bir ödemedir.
Gelir hesabında ise agi de dahil her türlü gelir hesaba dahil edilir.
Cenaze yardımı gibi tek seferlik bir ödeme konusunda emin değilim, dahil edilmemeli diye düşünüyorum.
Arkadaşlar yardim evde bakim parasina basvuru yaptik bu gün sosyal hizmetlerden geldiler baktilar soru sordular babam yatalak hasta %94 ağır engelli gelen kisiler biz size haber veririz deyip gittiler olumsuz bi durum mu var acaba başına gelen varmi böyle gelir siniri altindayiz
Bi sorun cikma ihtimali var mi acaba gelen kişiler babamin aldığı maaşı da siz aliyosunuz diyo babamin elbiselerine baktilar valiz de idi neden dolaba koymuyosunuz diyolar evdeki interneti soruyolar bakacak baska kimse yok mu diyo bende abim ablam var dedim genelde basimiza gelen 2.3 ay bakiyolar bakicilar sonra baskasi baksin deyip gonderiyolar diyo sacma sapan sorular sen buraya bu hastanin bakima muhtac mi olduguna bakmaya geliyosun ne yapacaksin diyer kardeşlerimi bende dedim siz bu parayi versenizde vermesenizde ben babama bakacam dedim devletimiz bana bu hakki tanıdığı icin aliyorum dedim
@bay50
gelenlerın sorular sorması normal herkese soruyolar keşke çıkış yapmasaydınız sakın olsaydınız.
gelen heyet o soruyu soranlar raporu kurula bildirdikleri için az çok olup olamyacagını biliyorlar ve kesın emın olduklarından banka hesap numarası istiyorlar.sizden istememişler sanırım ama bu olmayacak anlamınada gelmıyor 15 20 gün bekleyıp gidip kuruma sorun onlardan cevap gelmezse.
Babam %94 agir engelli evde bakim parasina basvuru yaptik ve bu gün onaylandı ayin 15 de hasap actirin getirin dediler maaş baglama bu gunden mi baslar yoksa hesap acildikdan sonrami baslar bi de ne kadar maaş aliriz bizim bi tanidik 1800 tl bakim parasi aliyom diyo ben 1300 tl olarak biliyodum bilgisi olanlar yorum yazabilirmi iyi geceler herkese