Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asgari ücrete zam gelmesi 2022 maaşlarını nasıl etkiler?

metehan222

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben kurumsal bir firmada çalılşıyorum engelli kadrosundan 1400 lira maaş alıyom merak ettiğim şu şimdi asgari ücret 1300 tl olduğunda bizim maaşlar ne olucak bize de zam yapılacakmı bilgisi olan varmı yani asgari ücrete zam yapıldığında benim maaş da asgari ücretle aynı olacak mantık olarak benim maaşa da zam yapılması gerekiyo bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar.

asgari ucretliler bu hayat pahaliliginda olme derecesine geldi nerdeyse. gizli deavulasyonlarla paralar pul oldu.
secimlerde muhallefetin vaadleriyle goze carpabildi ancak.
iktidarda secilmek icin yumurtladi. kacak saray, durmadan insaatlar devlet kasasinda paralar suyunu cekincede vergileri artirmak lazim, piyasayi dondurmek icin para harcayan insanlar lazim.
bu gun asgari ucret yukselince diger kazanan insanlarada zam tabii. ayrica asgari ucrerti odeyecek patronlar bunu nerden verecek. tabiiki hersey pahalilanacak.
ayni hamam ayni tas. olmayan parayi yiyen toplumlar pahaliliga mahkum.

Yani benim mantığıma göre asgari ücret 1,300 tl olduğunda benim maaşada zam yapılması gerekiyor

asgerı ucret g.v diliminin % 20 lik kısmına yakalanması nedenıyle 944lıraya duşecek bu aralıkta .
akpnın 1300lıra sacmalıgına ınanan bukadar adamın yuzunu gormek ısterdım.:cool:

Üst Alt