Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asgari ücretle çalışan kişinin işverene maliyeti ne kadardır?
arkadaşlar %45 raporum var normal bir markette çalışıyorum ssk işveren payını devlet ödüyor mu .bunumn için ne yapmalıyım.acil cavap verirseniz sevinirim başka sorunlarım var bu çok önemli benim için.....
hüseyin kardeş şimdi sorun şu ben aslında çalışmıyorum arkadaşımın işyerinde çalışıyor görünüyorum.aylık 270 tl alıyo benden .hani devlet ödeyecekse hiç olmazsa birkısmını karım olacak bende az ödeyecem .
şimdi hüseyin kardeş işveren arkadaşım ne dersem yapar .rapor almadan sigortalı olduğum için sağlam bir çalışan gibi görünüyorum .arkadşımda işin yolunu yordamını bilmiyor zaten iki kişinin çalıştığı bir market.sen bana bu nasıl olacak onu bi anlatıver
hayır sonradan sakatlandım .ameliyatla beraber psikolojim de bozuldu.raporda %25 ortepedik %25 psikolojik%2 kulak son iki yıla kadar iyiydim.1994 ssk girişim 2382 prim gün sayım.....
2 Kişilk markette Devlet herhangi bir indirim vermez arkadaşlar bu kanun Normalde calıstırması gerekenden fazla engelli istihdam eden yerler için gecerli yami 5 kişi engelli calıstırmak zorunda ama adam 6 kişi istihdam etti 6, kişiden ssk vs almaz
sizin durumunuzda bir şey değişmez ama yineden en iyisini muhasebeci bilir