Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asgari ücretle çalışıyorum. 2022 veya Vakıf maaşı alabilir miyim?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlarben engelliyim asgari ücretle çalısıyorum 1387 tl maaş alıyom evli iki çocuk babasıyım evde sadece ben çalışıyorum eşim yuzde kırk engelli eşimde 2022 veya vakıf maaşı alabiirmi bilginiz varsa bu konuda yazabilirseniz mutlu olacaz şimdiden çok teşekkür ederiz sağa olun

Vakıf alamaz sanırım ama 2022 alabilir aylık kişi başı 392 tl aşmadığı sürece alabilirsiniz yani eşiniz alabilir 4 kişi iseniz öyle var sayıyorum 1.387 4 de böl 346.75 çıkıyor eşiniz alabilir

Bu gün eşim başvuracak 2022 maaşı için bakalım sonuç nasıl çıkacak

imdatusta sigortalı çalışan eşi olma durumunda eşlere 2022 aylıgı baglanmaz. ancak hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırın altındaysa vakıf inisiyatif kullanıp başvuruyu kabul edebiliyor. muhtaç oldugu yönünde karar çıkarsa da aylık baglanabiliyor. aksi durumda baglanmaz.

başvurunuz sonuçlandı mı?

Eşim başvuru yapamadı kabul edilmedi benim SGK olduğu için hayır cevabı alacağı için eşimin başvurusunu almadılar

Normalde verilmesi gerekli bence sanki asgari ücretli miliyarlar kazanıyor tek Suçumuz asgari ücretle SGK lı olmak

Üst Alt