Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asgari ücretle çalışıyorum, geçinemiyorum. 2022 vb. bir maaş alabilir miyim?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
daha önceden mutlaka sorulmuştur...ve simdiden sizlerden özür dileyorum,kusuruma bakmayın.

evliyim ve bir kızım bir oğlum olmak üzere 2 tane cocugum var ve esim çalısmıyor ,..bende asgari ücretli olarak calışmaktayım.

acaba 2022 maasından faydanabilirmiyim ??
yada başka nerelerden maddi yardım parası alabilirim ?? asgari ücret ile gecinemiyorum cok kötü durumdayım.

sskm olduğu için mi bağlanmaz . ailede 4 kişiyiz,asgari ucret kişi basına böldügümüzde cok düsük...yinede olmazmı.
cahiliğimimi mazur görun lutfen.

lütfen yardımcı olun. yada başka nerelerden yardım parası alabilirim...yol gösterirseniz cok sevinirim

Bir maaş almanız imkansız ancak sosyal yardımlaşma vakfına gidip sadece asgari ücretli çalıştığınızı belirtirseniz belki size yardımları olabilir, yakacak yiyecek yada maddi anlamda bir miktar destek olabilirler

cok fazla oluyorum özür dilerim sizlerden.kaymaklıktan herhangi bir yardım alabilirmiyim

kaymakamlığaa başvur derim.

Kaymakamlığa başvurun ama özel durumunuzu Kaymakama veya vakıf müdürüne mutlaka anlatınız, kağıt üzerinde olursa yardım almama durumunuz çok yüksek, ama birebir içinde bulunduğunuz sıkıntıyı özellikle de kayamakama anlatabilirseniz yardım alabilirsiniz.

cok tesekkür ederim.tamam sizlerin dediği gibi birebir sıkıntılarımı anlatacagım.cok zor olduğumu insallah hissederler....baska yolumda yok galiba...

kardeş kimliğini değiştir suriyeli ol daha çabuk ve daha çok yardım alabilirsin

insanın sigortalı bir işinin olması tabii ki çok güzel ama, bu insanı ihtiyaçlı durumdan her zaman kurtarmıyor. yani insana yardım edilip edilmeyeceği bu kriterle belirlenmemeli. işte bu arkadaşın durumu. evinde engelli yok ama, evinde engelli olup ta gerçekten ihtiyaçlı olan bir insan sırf sigortalı işinden dolayı hiç bir şeyden faydalanamıyor. saçma bir sistem....

eşiniz çalışsın neden illaki yardım bekliyosunuz

bende aynı arkadaşın durumundayım neden muhalefet ediyorsun arkadaşim adam diyor ki 2 çocuğum var çocuktan dolayı belki eşi çalışamıyor? ve benim de maddi durumum yok zar zor geçiniyorum çocuklarıma birşeyler yapmak istiyor ama yapamıyorum

@maho47
burda engellı sızsenız ve sigortalıysanız ister 1 lira ister 1000lira olsun kısaca gelir sınırının altında olsun 2022 maaşı bağlanmaz.ama engelli siz değilde hanedekı başka biriyse durum değişir.

Üst Alt