Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı aktif mesane için TAK yapıyorum. Rapor oranı kaç olur?

İsa Karayiğit

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
3 yıldır asiri aktif mesane hastalığıyla uğraşıyorum.
2018 7.ayda amaliyat oldum. 2019 Şubat'ta botoks oldum. subattan bu yana tak kullaniyorum. idrars çıkmam geceleri 40 dk dustu.

heyete girdim aam 15. tek böbrek 10. kulakdan 6. htansiyondan 10 aldım kurulda 35 dusurmusler. bana 40 lazım..

aam15 az degilmi.agustos 19 da bi amaliyat daha var.dr aslında bana teşhisi tam koyamadı. 15e itiraz edebilir miyim . 2. amaliyattan sonra oranın yukselir mi ayrıca ismim İsa Karayiğit yani tak oranı 15 midir

İsa Karayiğit

Ama sanki size nörojen mesaneden oran hiç yazılmamış ki!

sakatlık oranı cetveli'nde ilgili bölüm:

Tablo 4.3 Santral Sinir Sistemi, Periferik Sinir Sistemi ve Spinal Kord ile ilgili bozukluklar :

Üriner Sistem/Mesane Fonksiyon Bozukluğu Belli oranda istemli kontrol var, ‘urgency’ veya ara kaçırma oluyor %10
Mesane refleks aktivitesi iyi, kapasite limitli, istemli kontrol olmaksızın intermittan/ara boşalma %25
Mesane refleks aktivitesi bozuk, intermittan damlama oluyor, istemli kontrol yok, %40
Mesanenin refleks veya istemli kontrolü yok %60

ustam ben mesane hastasıyım 6.1tak kullanıyorum 9 aydır.heyete girdim mesaneden 15.tek böbrek 10.tak kullNan mesane hastari icin 15 düşük degilmi.itiraz etsem yukselirmi

oturan boğa mesane tedavim sonlandı.mesane + tek böbrek 60+10..KBB 12..psikiyatri20..htansiyon 10.kurula çıktım.bakalim oran kaç gelir

martta Ankara'ya 35 le oranım gitti 35 olumsuz geldi..şimdi 77 ileheyet 1 yıl sonra kontrollü oran verdi.sorum şu Ankara'ya bu ikinci dosyam 1. olumsuz geldi.2. kontrollü gidiyor.ankara bunu 2. olması hasabiyle süresiz yaparmi saygilar 0553 536 9184

İsa Karayiğit

Öyle bir delikanlıya denk gelecek kadar şanlıysanız bilemem, ama beklenen, rapor süreliyse vergi indiriminin de süreli olması yönündedir. Umarım yanılırım.

ürolojiden aldıgım tek bobrek 10ve kontrolsuz mesane tak kullanan hasta 60 oranım 64 olarak hesaplanmıs.kbb 12 ht10.pskoloji20.. toplamda 81 olan oranım 77 oldu.vergi indiriminde 77 ile 81 arasında fartk var.sorum su ankara urolojının bana verdıgı 10+60 şı 70mi hesaplar yoksa 64 mu kabul eder..77 ....79...yada 60kadarfarkı yok ama 80olursa avantajı da var bılgısı olan varmı

Üst Alt