Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı kaygı ve isteksizlik var, muafiyet alabilir miyim?

xerox

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
su an astegmen olarak bulgaristan hududunda askerlik yapmaktayim. Cok kotu durumdayim kendime zarar vermekten korkuyorum. acemilik surecindede aynisi olmustu. rdm ye cikmadim fakat disardan destek almistim 2 seans. ne yapabilirim aşiri kaygi isteksizlik korku var. iştahim kesildi yemek dahi yiyemiyorum. geceleri uyuyamiyorum. Sabah da yataktan kalkasim gelmiyor. Aklima kotu dusunceler geliyor. Acil yardim lutfen

Gecikmeden hastaneye sevk alın öncelikle. “İdare ederim”i aklınızdan bile geçirmeyin. Doktor gerekirse eve izne gönderir, dinlendirir... sonra duruma göre ne olacağı belli olur.

astegmen olmam konuyla ilgili bir farklilik gosterirmi birde buraya geleli 1 hafta olmadi bundan dolayi sıkınti yasamaktan(kimsenin inanmamasi gibi cekinceler)korkuyorum

Hicbirsey sagliginizdan onemli deyil doktora gozukun acik acik konusun toparlamak icin tum imkanlari kullanin harekete gecin doktor kontrolunde devam edin bisekilde toparlayin normal asker deyilsiniz imkanlarinizda iyidir birazdaha cok kasmayin ustesinden gelicegine inanin muaf olunca sivil hayatta ise girerken surekli stres baski altinda kaliyor yuk olarak kaliyor ustunuzde

Üst Alt