Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşırı nemli bir şehirde olmanın sağlığımı bozduğuna dair heyet raporu alabilir miyim?
merhaba arkadaslar uyku apnesi rahatsizligim var ve karadeniz de asiri nemli bir yerde yasiyorum acaba hastaneden nemli boldgede hastaligi ilerliyor raporu alabilir miyim aranizda alan yada bilgisi olan var midir
tesekkur ederim tam olarak aradigim seyi bulamiyorum artvinde asiri nemli bir bolgedeyim ve gercekten hastaligim ilerliyor bu hususta raporbistiyorum tayin basvurusu yapacagim forumda sadece ozur orani ile bilgi var yada ben göremedim
Bulunmuş olduğunuz ilin sağlık kurulu vermeye yetkili hadtanesine gidip sağlık kurulu raporu almak istediğinizi söyleyin.Size gereken yolu göstereceklerdir.Yapılacak tetkikler sonucunda hastalığınızın oranı tespit edilecektir.Hadtalığınız konusunda özürlü raporu almanız gerekecektir (en az %40).İstediğiniz yönde ve oranda rapor alsanız bile bu rapor nakil ve tayin konusunda yaptırımı söz konusu olamaz.Nedeni linkini verdiğim adreste yazıyor.
ben ozur durumu yada engel durumu icin rapor almak istemiyorum sadece nemli bolgede yasamak hastaligimi ilerletiyor yani ve tedavim icin tam tesekkullu bir hastane yok saglik mazereti tayininden bahsediyorum