Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı uyku hali sorunu yaşıyorum. Antidepresan kullanıyorum..?

GÜNEY_666

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
Cümleten s.a ben yüzde 44 engell birisiyim antidepresan kullanıyorum efexor 150 mg aynı zamanda yeni bir işe girdim sabah 5:30 da kalkıyorum gün içinde sıks ık uyukluyorum hatta ayakta iş yaparken bile uyuyorum o derece gece erken yatmama rağmen uyku sorunu yaşıyorum günde 3 bardak nescafe içiyorum uykum açılsın diye sık sık elimi yüzüm yıkıyorum bir arkadaşım efexoru yavaş yavaş azalt bir gün iç birgün içme dedi sizce bunu yapsam nasıl olur benzer durumda olan var mı aramızda aslında doktor kontrolünde azaltmak istiyorum ama işten fırsat olmuyor bende kendimce alternatif bulmaya çalışıyorum iş biraz yorucu ve stresli sizce bunu durumu nasıl aşarım ????

Aleykümselam uyku ilactan dolayi olsada rastgele birakmayin.Doktora gidin ve uyku şikayetinizi de belirtin ki ona uygun bir ilac versin veya ilacnzi degistrsin.
Diger bir tavsiyem size ve tum hocalarima gidin hacamat olun Peygamber efendimizn sunneti ve tavsiyesi inanarak sifasini Allahtan bekleyerek olursaniz Allah bedeninzn yorgunluguna hastaliklarina sifa eder inşaAllah.

Perii

eyvallah saolun...
valla doktora gitmeyi bende çok istiyorum ama inanın imkanım fırsatım yoktur sabah 7:30 akşam 5:30 çalışoyorum işe başlayalı henüz 2 hafta oldu hemen izin almak da istemiyorum işe alışma sürecindeyim henüz aslında öyle çok ağır bir durumum yok şükür ama bilmiyorum yavaş yavaş azaltmayı deneyecem çok ilaç içmek de iyi birşey değil...
hacamat olayına gelince maaşımı alınca yaptıracam inşallah hep aklımda o baş ağrımda var aynı zamanda ..

şeker hastalığı aşırı uyku ve su içme isteği yapar ! bunu sadece bilmeniz için yazdım bizim bir arkadaş ta şahit olmuştum işe gelince sabahları inanılmaz su içerdi biz hayret ederdik bu arkadaş gittiği bir servis noktasında uyumuş adamda dr muş o çözdü haliyle !!direk hasteneye yatırdılar baya yüksekmiş meğer!! şekeri

Son düzenleme:
Eytperisan

aman yok ustam Allah korusun ne şekeri yakın zamanda kan tahlili verdim öyle birşey demedi doktor...
su bende içerim ama öyle aşırı değil neyse antipresanı yavaş avaş azaltıyorum bakalım nasıl olacak ...

acaba ramızda antidepresan kullanıp ta kendi kendne bırakan azaltan oldumu ???

GÜNEY_666

Kardeşim Doktorunuza danışınız o gerekli ilaç dozlarını ayarlayacak yada değiştirecektir. Hacamat konusuna gelince paranıza yazık eğer öle bi yarar sağlanacak olsaydı kimse doktora gitmez hacamat olurdu. Bi hassas nokta daha dini duygular istismar edilerek butür şeylerden rant elde edilmektedir. Madem çok şifalı bir şey hacamat neden ALLAH RIZASI için yapılmıyorda para karşılığı yapılıyor.

Saygılar

X_MAN

eyvallah hacamat konusuna birşey diyemem ama doktora gidecek vaktim yok malesef . :( çalıştığım yer ağır sanayi boş vaktim pek yoktur malesef.. :( özel bir hastane var hafta sonu gitsem doktorla görüşebilirmiyim acaba ???

Üst Alt