Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı uyku hali sorunum için ne yapmalıyım?

ozmuşlu

Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
104
s.a arkadaşlar uzun zamandır bu illet hastalıkla uğraşıyorum nornalde efexor 75 mg içiyordum ama doktor bazı sebeplerden ötürü 150 mg yaptı oda gündüzleri aşırı uyku yapıyor bir yandan da iş arıyorum şimdi çalışma hayatında bu şekilde çok zor olacak acaba gidip bir doktorla görüşsem nasıl olur sizce ne dersiniz ???

En doğrusu doktorunuzla konuşmanız. Burdan ne yazsak yanlış olur.

Doktorla tekrar bi görüşün. Yan etki yüzünden ilaç veya doz değişimi yapabiliyorlar.

@furkander33,

valla haklısın da işe girince büyük sıkıntı oluyoer valla nescafe ile ayakta duruyorum...

Eğer maddi durumun iyiyse uyumak en güzeli.. yukarıdaki arkadasin dediği gibi hayat gerçekten zor

yok be maddi durumum ne iyi olacak para diye iti kırpıyoruz.. sıfırı tükettik. başımda öyle bir ane baba var ki varlığı yokluğundan beter...

evet arkadaşlar bu ayın 20 sine randevu aldım. benim asıl kafama takılan acaba iyileştim mi sorusu ? sizlerde var mı bilmiyorum ama ben sürekli kafamın içinde birileri kavga ediyorum konuşuyrum gülüyorum bunlar bazen sesli oluyor doktor bu yüzden ilacın dozunu artırdı neyse gidip konuşalım ne diyecek ??
neyse yorum yazan herkese teşekkür ederim...

Aynı şikayet bende de var Rexapin 10mg kullanıyorum her gün 12 saat uyuyorum, yataktan zor çıkıyorum, nereye kadar böyle bilmiyorum.

Üst Alt