Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı yorgunluk ve...[O An]

DİNÇ

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ZATEN YAPI OLARAK ÇALIŞKAN BİR İNSANIMDIR, DÜĞÜN TELAŞI FALAN DERKEN BAYA AÇILMIŞTIK... BUNU TOPARLAMAK İÇİN HAFTA SONU EK İŞE GİTTİM. BU ARADA MESLEGİM ELEKTRİK TEKNİSYENİ, BİR ORTA GERİLİM İŞİ VARDI. ORTA GERİLİM İŞLERİ GENELDE DİREKLERDE OLUR... BEN DE KABUL ETTİM
HAFTA SONU ÇALIŞACAKTIM VE GÜN GELDİ VÜCUDUM AŞIRI YORGUNDU, DİREKTE ÇALIŞIRKEN BİRDEN EMNİYET KEMERİNİ TAKMAK İSTEDİM, TAKTIM DA, AMA SONRA KENDİMİ 8 METREDEN YERE ÇAKILI VAZİYETTE BULDUM A
MELİYAT OLDUM TEŞHİS T5 KIRIĞI
DÜĞÜNÜME 4 GÜN VARDI. NASİP İŞTE DÜĞÜNÜM ERTELENMİŞTİ... BİRAZ DÜZELDİĞİMDE EVLENDİM
ŞİMDİ HAYATLA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDİYORUM. GENE DE ŞÜKÜRLER OLSUN

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Hayat herşeye rağmen devam ediyor. Yaşamaya devam edecez. Mücadeleye devam ama yıpratmadan kendini.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM.HAYAT BU İŞTE KİMİN NE OLACAĞI BELLİ OLMUYOR.İNSAN ENGELLİ OLUNCA BENCE DAHA ÇOK MÜCADELE ETMEK ZORUNDA VE ETMELİDE.

gecmis olsun Allahim daha beterinden korusun, yar ve yardimcin olsun.

HERKEZE GEÇMİŞ OLSUN SAGOLUN ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASI AZİMLE KENDİMİZİ BIRAKMADAN HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ İNŞALLAH

geçmiş olsun arkadaşım bende önceden teknisyendim işin ne kadar tehlikeli olduğunu bilirim....

Üst Alt