Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı zayıflıktan dolayı askerlikten muaf olur muyum?

jdmma22

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar değerli forum ahalisi , 2 3 güne muayeneye gideceğim , aşırı derecede zayıfım , dokunsanız dağılacağım resmen boyum 185 kilom 49 - 51 arasında değişiyor , genelde 50 oluyorum , askerden muaf olurmuyum. Şimdiden teşekkürler

Maşallah ben de bi o kilolara inebilsem :)
Boyum 1.78 kilom 69
Hamur işi ye abur cubur çikolata kola :)

Askerlik için de sanırım aynı kiloda sabit kalırsan bir süre gözetim sonucu muaf oluyorsun diye biliyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Askere gitmeyi bir yandan istiyorum bir yandanda aşırı derecede içimde korku var , yani karanlığa sürükleniyorum resmen. Elim kolum tir tir titriyor , karpal tünel sendromuda var galiba. Ne yapacğaımı bilemiyorum ya. Maşallah sende iyisin :)

Teşekkürler..

Burada ben daha ne biçim hastalıklar duyacağım yahu:(
Muayene olursun uygun bulunmazsan göndermezler zaten.
Sakin,
Geçmiş olsun

kaderimsee çekerim..;

Boyu + 1.80 miydi üstadım ? , yani bana dokunsan ağlayacam o derece zayıfım , kaburgalarım sayılıyor :D ellerinle sıkıştırsan kırılır o derece yani :D

Plumeria;

Hayırlısı bakalım , teşekkürler , bende öyle ya çeşit çeşit hastalıklar Allah herkese şifa versin inşallah. :)

jdmma22 boyu 1,55 falan dı tam bilmiyorum! iyi bir rüzgar çıksa uçururdu. bence muaf olabilirsin askerden. askerlik güzeldir ama.

kaderimsee çekerim..;

Hocam böyle kara kara düşünmekten kafayı yedim , ben okumak istiyorum. Polis olmayı çok istemiştim olmadı , depresyona felan girdim. Düşünmek dahi istemiyorum cidden , ikilemdeyim tecilmi ettirsem , muayeneyemi gitsem ne yapsam ne etsem , muaf olurmuyum soruları geziniyor gözlerimde

Vitamin ilacı kan yapıcı şuruplar vs. varya onlardan kullanmıyor musun?
Bir derdin zayıflığın olsun millet zayıflamak için uğraşıyor başta ben :p
Boşver ne takıyorsun kafana.
Askerlikte olmazsa napalım yapacak bir şey yok oturup üzülecek değilsin.
Yaparsan da hakkıyla yapar gelirsin inşallah.
Şimdiden hayırlı teskereler :eek:

Son düzenleme:
Plumeria
user-online.png
69 kilo normal yaa

manisali arkadaşlara söyleyelim mesir macunu yollasınlar size ciddi ciddi kilo aldırıyo adama şiddetle tavsiye ederim ayrıyetten askerlik yapma durumunuz var ise her türk erkeğinin yaptığı gibi sizin de askerliğinizi yapmanızı dilerim ..

Üst Alt