Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ben şahsi fikrimi açıklayım söz konusu olay abartılacak kadar (haşa) mucizevi bir olay değil güzel ülkemin her ilinde olmasada bir çoğunda örnekleri ve engellilerle iç içeyiz hepimiz canlı basına sızmamış bir çok örneği mevcut. Syn güneş90 ibretlik bir olay yok kimse kimseyi engelinden dolayı bıraktı veya sevmedi diye yargılayamayız. son olarak ekleyim haber beni zerre kadar etkilemedi.
"Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz."
.QUOTE]
Neden peki ? o kişiye göre değişmez mi? bazı kişilere çok değer verirsin sevgini kaybedersin,az değer verirsin ilgisizilikten bitti diye düşünürsün.
Bence insanına göre davranmalı hakedene kakettiği değeri haketmeyene de hakettiği kadarını vermek lazım.Çok üstüne düşmemek lazım,düşüldüğü zaman sevgiyi kaybetmek çok kolay..
o bardağı asla eski haline getiremezsinAŞK. SUSMAKTIR!. ÖYLECE BAKMAKTIR!. KIRMAMAKTIR.! KORUMAKTIR.!KAFAYA TAKMAKTIR.!
ne demişler;[FONT=Comic Sans MS]"Kalp kırılsada sever" diyenlere,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]"Sen hic kırık bardaktan su içtin mi?" dediler.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Benim de onlara cevabım:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi..?
harika. harika. harika . şimdi mest oldum işte......[/FONT]