Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşk nasıl bir şey mi?

gunes90

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Aşk nasıl bir şey mi? - HABER DÜKKÂNI - HAYATIN AYNASI

thumb.php

ibret alınası bir durum....

Etkileyici. Bu devirde lafta yaparım ederım diyip yapmayanlar var. İşte bu örnektir.

çok güzel yaaaa :):):) çok mutlu oldum...

Ben şahsi fikrimi açıklayım söz konusu olay abartılacak kadar (haşa) mucizevi bir olay değil güzel ülkemin her ilinde olmasada bir çoğunda örnekleri ve engellilerle iç içeyiz hepimiz canlı basına sızmamış bir çok örneği mevcut. Syn güneş90 ibretlik bir olay yok kimse kimseyi engelinden dolayı bıraktı veya sevmedi diye yargılayamayız. son olarak ekleyim haber beni zerre kadar etkilemedi.

Ben şahsi fikrimi açıklayım söz konusu olay abartılacak kadar (haşa) mucizevi bir olay değil güzel ülkemin her ilinde olmasada bir çoğunda örnekleri ve engellilerle iç içeyiz hepimiz canlı basına sızmamış bir çok örneği mevcut. Syn güneş90 ibretlik bir olay yok kimse kimseyi engelinden dolayı bıraktı veya sevmedi diye yargılayamayız. son olarak ekleyim haber beni zerre kadar etkilemedi.

bırakıp gidende var öyle diye sevmeyende var siz hep iyi tarafını görmüş olabilirsiniz kötü tarafını yaşayanlarda az değil unutmayın sizi etkilememiş olabilir ama beni etkiledi çokda hoşuma gitti paylaştım beğenen arkadaşlarda zaten sağolsunlar beğendiğini söylemekten çekinmedi

İstisnalar kaideyi bozmaz.

Elbette böyle şeyler var ama genel itibariyla sadece filmlerde olur cinsinden durumlar bunlar.

Bana göre ;

aşk; vazgeçememektir.
aşk; küsmektir.
aşk; bağlanmaktır.
aşk; yanmaktır.
aşk; acı çekmektir.
aşk; düşünmektir.
aşk; yaşamaktır.
aşk; şok geçirmektir.
aşk; titremektir.
en önemlisi aşk; tecrübedir.......

Muhteşem gerçekten, böyle fedakarlıkları günümüzde görmemiz imkansız gibi birşey..

Aşk dürüstlüktür en önemlisi güvenmektir.

250194_10151224271391189_1840946421_n.jpg

Gerçekten çok güzel ben de beğendim paylaşımınız için teşekkürler.

güvenmek ve dürüstlük dediniz de çok güzel ancak ;

güvenmek sabır ister, zaman ister, vs.....
"ağzından bal damlayan arının bile poposunda iğnesi var."

"Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz."

[FONT=Molengo]
[/FONT]

[FONT=Molengo][FONT=Arial]İnsanlar yavaş yavaş inanmamayı,
güvenmemeyi, sevmemeyi ve kronik şüpheci olmayı öğrenir. Bu gerçekleştiğinde artık ne yazık ki çok geçtir.
İnsanların "Tecrübe" dediği şey budur.
Kalbiyle bağlantısını kaybetmiş bir insana "Tecrübeli" denir.[/FONT]
[/FONT]

"Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz."

.QUOTE]
Neden peki ? o kişiye göre değişmez mi? bazı kişilere çok değer verirsin sevgini kaybedersin,az değer verirsin ilgisizilikten bitti diye düşünürsün.
Bence insanına göre davranmalı hakedene kakettiği değeri haketmeyene de hakettiği kadarını vermek lazım.Çok üstüne düşmemek lazım,düşüldüğü zaman sevgiyi kaybetmek çok kolay..

Bırakın hepsi safsata, duvar sözlerinden öteye gidemez öyle şeyler.

Biz anca kendimizi kandırırz malasef.

AŞK. SUSMAKTIR!. ÖYLECE BAKMAKTIR!. KIRMAMAKTIR.! KORUMAKTIR.!KAFAYA TAKMAKTIR.!

ne demişler;[FONT=Comic Sans MS]"Kalp kırılsada sever" diyenlere,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]"Sen hic kırık bardaktan su içtin mi?" dediler.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Benim de onlara cevabım:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi..?

harika. harika. harika . şimdi mest oldum işte......[/FONT]

AŞK. SUSMAKTIR!. ÖYLECE BAKMAKTIR!. KIRMAMAKTIR.! KORUMAKTIR.!KAFAYA TAKMAKTIR.!

ne demişler;[FONT=Comic Sans MS]"Kalp kırılsada sever" diyenlere,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]"Sen hic kırık bardaktan su içtin mi?" dediler.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Benim de onlara cevabım:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi..?

harika. harika. harika . şimdi mest oldum işte......[/FONT]
o bardağı asla eski haline getiremezsin
fakat bir kavonoz bulup daha dolu daha çok su içebilirsin tabi :)

Üst Alt