Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşk nerdir?

gulay_06

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
[FONT=comic sans ms]bana göre aşk önce gözlerde başlar.kimi zaman ağızdan dökülen bir kaç sözcük kalbin çarpmasına yeter de artar bile.ilk görüşte ya da sonradan.farketmez.önemli olan karşındakini tanıyıp onu gerçekten sevdiğine inanmak,çünkü aşık olmak kolay değil.önce ruhlar birleşmeli,sonra eller.birbirimize güven duymalıyız ki aşk sağlam temellere otursun[/FONT]

Özlediğimi ihbar
etmişler ayrılığa.. Geçen gün
yokluğun gelip teslim aldı beni. Bir
çok şahidim vardı ama gözlerim
tanıklık yaptı aleyhime.. Bugün
hüküm giydim yalnızlığa.. Acıların
hücresine kapattılar beni.. Ve bir
tek sensizlik geliyor
ziyaretime..

aşk emek vermektir,paylaşmaktır,sen o oda sen olabilmektir.

Deniz Yıldızı sözlerinize katılıyorum. Aşk öyle herkezin ulaşabildiği türden ve her bir duygu dalgalanmasında "ben aşık oldum" denilebilecek kadar basit bir duygu değildir bence. Aşk ulvi bir duygudur, aşk sevdiğinde yok olmaktır, sen değil "o" olmaktır, "bir" olmaktır kanımca...

''Aşk;karşılıklı iki insanın biribirine hissettikleri,gözü sedece ve sadece sevdiğinden başakasını görmeyen bir duygudur''.

Bence bu zaman da aşk kelimesi çok basitleşti ve önemini yitirdi.Yaşanılacak özel bir şey kalmadı artık.Aşığım diyerek,aşık olmayan çok insan var....

Üst Alt