Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde antidepresan kullanmam engellenebilir mi?

lazali91

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
iyigünler ben askere gidicem fakat bir sorum olucaktı ? yıllardır panik atak rahatsızlığım olduğu için tedavi görüyorum ilaç raporumda mevcut. askerliğe elverişli olarak değerlendirildim. bir sorunum yok sadece askerde bu ilacı kullanmam gerekiyor günde 1 tane bir sorun yaratırlarmı bana ? kullanmak zorundayım çünkü

lazali91

hayır yaratmazalr..bende askerde ilaç kullandım..askere giderken ilacı ve ilaç raporunu yanında götür..
ilacı senden alırlar..her gün kullanman gereken dozu revirci verir sana..

çok saol kardeşim kafama çok takıldı sende ne hastasıydın ? benim gibimiydin raporum var zaten götürcem evet revirci atlamaz işallah ilacı hergün içmem lazım çünkü saol tekrardan

lazali91

şizofreni benimki.
ilacını hertürlü alırsın o konuda rahat ol.

hatta sıkıntı yaşarsan sevk alırsın-olmadı çürük verirler sonra.

ama ilaç konusunda hiç sıkıntın olmaz.
ama giderken raporunu reçete ni falan götür yanında.

anladım kardeşim çürük almak istemiyorumya sonra işe girerken problem yaşarım zaten kısa dönem yapacaz 6 ay dayanırız heralde ilaç raporum var götürürüm zaten onu saolasın

raporun mutlaka yanında olmalı o zaman problem çıkmaz sana gereken dozu verirler

Üst Alt