Selemun aleyküm askerde düşme sonucu ayaklarımda belimde ağrı olduğunu üstlerime bildirerek hastaneye sevkim yapıldı ve belimde kırık ve kayma olduğunu söylediler ameliyat olamak istemediğim halde beni ameliyat edip platin taktılar ve askerliğimi devam etmek istemediğim halde askerliğimide normal şekilde yaptırdılar.
Olay yeri tutanağı yok(tutulmadı) sadece elimde askerde ameliyat olduğuma dahil ameliyat raporu var
buna bağlı yüzde 12 engelli raporum var şu an belimdeki sıkıntılar yüzünden ağrı çekiyorum çalışamıyorum fizik tedavi alıyorum
bununla ilgili nasıl bir yol izleyebilirim
raporumu kronik rahatsızlıklarım la nasıl yükseltirim
1- esansiyel tremör
2-kronik reflü
3-kronik ülser
4-piskolojim bozuk:Askerde belim kırılıp kaydığından belli on numara olan hayatım bitti mesleğimi içra edemez oldum ve sinir öfkeye neden oluyor oda midemi reflümü azdırıyor.
Olay yeri tutanağı yok(tutulmadı) sadece elimde askerde ameliyat olduğuma dahil ameliyat raporu var
buna bağlı yüzde 12 engelli raporum var şu an belimdeki sıkıntılar yüzünden ağrı çekiyorum çalışamıyorum fizik tedavi alıyorum
bununla ilgili nasıl bir yol izleyebilirim
raporumu kronik rahatsızlıklarım la nasıl yükseltirim
1- esansiyel tremör
2-kronik reflü
3-kronik ülser
4-piskolojim bozuk:Askerde belim kırılıp kaydığından belli on numara olan hayatım bitti mesleğimi içra edemez oldum ve sinir öfkeye neden oluyor oda midemi reflümü azdırıyor.