Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde eğitimden muaf olur muyum?

Hsyn96

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ayak 4. parmağımdan kist şüphesiyle 2 kere biyopsi oldum 2016 nisan ve ekim aylarında ve sonuçlarım temiz çıktı ne olduğu belli değil. Ameliyattan sonra daha da kötü oldu ağrı çoğaldı parmağın hareketi kısıtlandı. Parmak kemiğinin şekli değişti yürürken topallıyorum ve koşamıyorum ayakkabı zor giyiyorum ağrı kesici içmezsem ağrıdan duramıyorum. Askerliğim üniversite nedeniyle tecilliydi 2 senelik okudum bitti şimdi tecilimi bozdurmak istiyorum ama askerde eğitim yapamam ayakta duramam koşamam bot bile giyemem. Parmağım şiş ödem oluşuyor şişliği inmiyor hastanede tedavilik bişey kalmadı diyor. Şimdi tecilimi bozdururken incelerler mi yoksa ciddi bişey degil deyip önemsemezler mi?

Allah kolaylık versin askere gittiğinde kimseye birşey anlatamazsın o bot illaki giyilecek kimse senin ağrına sızına aldırmaz en iyi ihtimalle ilk 1 ay günde 6 saat uygun adım yürüyüş

Ben düz tabanım. Ayak parmaklar da çekiç parmak deformitesi var. Ayak tabanim da nasırlar var. Asker de kimse halimden anlamadi. Çok çektim. En son kilodan dolayı hava değişimi aldım 6 ay

dünyalı
Muayene etmeden mi yollayacaklar

Deniz31
Ben düz taban için muayene olmadım ama bende de var gibi. Muayene de ne dediler

Hsyn96

Gördüğün tedavilere dair raporları da yanında götür giderken. Bence spor yapamaz onayı vereceklerdir.

kardeş korkma rahatsızlığını gösteren belge ile git spordan muaf oluyorsun.
spordan muaf olmak sandıgın kadar teferruatlı bir işlemler sinsilesi değil,
gözlklü diye komandodan refüze edilmiştim.romatizma oldugumu gösteren belgeyi raporu verdm sonrası spor vs yok

OturanBoğa
Bugün gittim tecil bozdurmaya ameliyat olduğum hastaneye sevk edildim. Eğitim göremez raporunu askere gidince veriyorlarmis galiba. Hastane sadece elverişli değil yada elverişli veriyormus.

ekremcelik00
Tecili bozdurdum ameliyat olduğum hastaneye sevk edildim. Orda durumumu biliyorlar diye oraya yazdırdım sevki. Ama ameliyat olduğum yere sevk için fazla giden olmuyormuş bilmiyorum ne derler artık

Üst Alt