hepinize böyle bir internet sayfası açtıgınız için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. öncelikle ben 2005 yılında her türk evladının yapmakla zorunlu oldugu vatan borcumu ödemek üzere askere gittim. acemi birligim malatya ulş er e.a.kom lıgıydı. acemi birligimi bitirdim, usta birligim istanbulda 7 aylık askerligimi yaptım. yavaş yavaş ilerleyen bir rahatsızlıga yaklandım; omurilik iltahaplanması diyor doktorlar. transwers miyelits paraparazik spastikal.
hastanede yattım envai çeşit igne ilaçlar fayda etmedi. şu anda koluma girilmeden yürüyemiyorum. askeriye beni hiç bir türlü maaşa baglamadı. devlet hastanesinden %60 özürlü raporum var. nereye başvurduysam kabul edilmedi. askeriye ile alakalı bir rahatsızlık degil deyip başlarındanmı savdılar. artık o sizin takdiriniz.
ben şimdi siz büyüklerimden yardım istiyorum. ne yapmalıyım? geç mi kaldım? 2022 maaşına başvurdum, sonuç daha gelmedi. askeriye bana bir şey baglayabilirdi, ama ne maaş ne saglık yardımı, hiç bir türlü yardım etmedi? böyle olması sizce dogru mu? karar dogru mu?
evliyim ve maddi durumum çok kötü. lütfen bana bilgi verin arkadaşlar.
hepinize sevgiler saygılar
hastanede yattım envai çeşit igne ilaçlar fayda etmedi. şu anda koluma girilmeden yürüyemiyorum. askeriye beni hiç bir türlü maaşa baglamadı. devlet hastanesinden %60 özürlü raporum var. nereye başvurduysam kabul edilmedi. askeriye ile alakalı bir rahatsızlık degil deyip başlarındanmı savdılar. artık o sizin takdiriniz.
ben şimdi siz büyüklerimden yardım istiyorum. ne yapmalıyım? geç mi kaldım? 2022 maaşına başvurdum, sonuç daha gelmedi. askeriye bana bir şey baglayabilirdi, ama ne maaş ne saglık yardımı, hiç bir türlü yardım etmedi? böyle olması sizce dogru mu? karar dogru mu?
evliyim ve maddi durumum çok kötü. lütfen bana bilgi verin arkadaşlar.
hepinize sevgiler saygılar