Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Askerde iki kez uyum bozukluğundan hava değişimi verildi. Üçüncü kez verilir mi?
ben 2.ye hava değişimi aldım ilkide 21 ikincsde 21 ve 2.si smklıydı.1 hafta once askeri şubem beni izmire sevketti gttm ve bana iyi yada kotu bısey demedi daha dgrusu diyemycgni syledi.kıtan hastanene sevk etcm orda kontrolnu yaparlar dediler.f 43.2 uyum bzuklğndan aldm smk lı hava değişimini.bkç gne gdcem birlğme napıcam ben ya dayanamyrm artık ankara beytepe hastanesine gdcem
izmirdeki bana verilen kağtta kesin tanı:uyum bozukluğu f 43.2 yazıyodu.kıta işlevsellik ve kanaat notuyla beytepe asker hastanesne muayenesı uygundur yazıyo.3.yede hava değişii verirlermi bana.duyduğum kadaryla verilmyo 3.de ama hi. bilmedğm için soruyorum.kafama takılan 91 mi 92 gün olunca hava değişimleri toplamı o zaman çürüğe ayırıyolarmış kesn olarak.bnm 42 gün oluyo o yuzden gerçekten iyi değilim.çok saolun Allah razı olsun sizden ve cümlemizden yardımcı olduğunuz için
ben ilk hava değişimni beytepe askr has. aldım.ve havadeğişimi bitti birliğimdeki psikiyatrden gataya sevkimi istedim.gataya gittim babamda geldi.girdik doktorun yanına babamla.anlattım böyle böyle derdimi babamda dedi bişeyler.sonra tamam çıkın kapının onunde bekleyin dedi doktor.hocayla görüştürcem dedi.tmm dedik bekledk braz ve hoca gelnce içerye çağırdı bizi sonra babam bişeyler dedi yapamycak durumuiyi değil gibi.sonra ben anlattım babam dışarı çıktı benim anlatıcaklarımı dinlerken.sonra tekrarbabmıçağırdık içerye.tmm eğerbabanı üzmessen eve gidersin askeriyeyede bidaha uğramassın gelmezsin dedi tmm dedik.senin resimli evrakların olmadığı için işlem yapamıyoruz biz dedi senikıtan hatanene sevk edicem resimli evraklarla dedi.tm ama dedim benim kıtam hastanesi yani beytepedeki sevk ettiğiniz doktor ters birisi halimden anlamaz dedim.yokdedi anlar o.birsürü asker var iyi davrancak olsa hanginizle başa çıkabilir filan dedi.haklısınız dedim çıktık dısarya.bkaç gün sonra beytepeye gittim yine babamla ama babamı içrye bile sokmadı doktor bidefa girdi ama konuşturmadı.ve orda ben heyeteçıkmayı düşünürken bi 21 günlük hva değişimi daha aldım smk lıdı.izmirdeki benm vereblcğim bi karar değil dedi askerliğini yapıp yapmıyacağın.ve beni kıta hastaneme sevk etti kesin tanı uyum bozukluğu yazıyodu ondada.şimdi mrak ettiğim gerçekten çok çaresiz kaldığım şey şu;gatadaki doktorun sen artık babanı üzmessen eve gidersin dediği sözler ve yaptığı işlemler suistimalmi oldu benim kıta hastanesince yoksa kıta hastanesi bu 21 gnluk ıznı neden verdianlamadım.
LÜTFEN Bİ CEVAPVERİRMİSİNİZ PERŞEMBE GÜNÜ YOLA ÇIKCAM BİRLİĞİME
bende sana yardımcı olayım 21 günlük sıhye izin demek aılenle ızınlısın demek 20 gun olsa idi kıtana taburcu derdı ve birliğinde gecırırdın ıznıne sende uyum bozuklugu tanısı koymuşlar dolasıyla ıletısım sorunu yasadıgından dolayı hem aılene hmede cevrende gecım ve anlaşman zor oldugundan dolayı demış sana hoca sebebı bu