Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde kaza sonucu elverişli değildir raporu aldım. Emeklilik durumum nasıl olacak?

miayke

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.Ben 7 ay önce askerde çalıştırılırken yüksekten düşme sonucu omuruliğimi kırdım.10 tane vida attılar.Askerliğe elverişli değildir raporu aldım ve %24 engelli raporu verdi hastane bu yüzde ne kadar yüksek ne kadar az bilemiyorum

fakat askerde olduğu için 5.dereceden emekli olabileceğimi söylediler.7 ay oldu hiçbir yardım almadım mehmetçik vakfı sigortasından yararlanmak için bütün belgeleri eksiksiz sundum 3 ay geçti hala inceleniyor vesaire diyerek oyalıyorlar.

Şimdi ben nasıl emekli olacağım ne yapmam gerek bu konuyla ilgili konular var fakat tarihler eski. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar.
Askerde iş kazası geçirdim.Kaza geçirdikten sonra elverişli değildir raporu aldım askerliğim bitti, terhis belgem elime ulaştıktan sonra,bütün belgelerimi toplayıp primsiz aylıklar daire başkanlığına 14.10.2018 tarihinde gönderdim şuan sağlık kuruluna sevk aşamasındayım yani sağlık dosyam serviste sağlık kuruluna girecek fakat şöyle bir durum var 14 nisanda 6 ay dolmuş oluyor eğer sgk red verirse dava açamıyormuşum? Böyle birşey var mı? Red gelmeden dava açılabiliyor mu? Kesin cevabı bekleyip ona göre mi hareket etmeliyim? Ne yapmalıyım bilmiyorum.

yeni konu açtım bilmediğim için taşıdığınız için teşekkürler. Bilmek istediğim şey 6 ay dolsa bile sgk red verirse itiraz veya dava açabiliyor muyuz?

Üst Alt