Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde kilo probleminden kaç kez hava değişimi verilir?

aslan94

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Askerde acemi birliğini tamamlamış usta birliğine gideli bir hafta olmuşken
oradayken düşüp kol kırılmasından dolayı iznimi alıp evime geldim...
izinliyken merkez komutanlığından sevk alıp askeri hastaneye sevk aldım dahiliyeden kilo fazlalığından smk 2 ay rapor verdiler...
-şimdi ikinci gittiğimde elverişsiz raporu verirler mi yoksa yine hava değişimi mi verirler ?
-en fazla kaç defa hava değişimi verirler ve sivilde çalıştığım kamu hizmetine başlayabilir miyim?
-smk raporu bitmeden kaç gün önce yine sevk almam lazım
teşekkürler

diğer konularda hep askerlik öncesi yapılan işlemleri anlatıyorlar bu askerdeyken olduğu için prosedür çok farklı

Tabi ki farklıdır yoksa, askerliğe alınmadan önceki prosedürü söyleyecektim boy-kilo vs. hesaplamasından sonraki aşamayı
Ama sizin durumunuz farklı o yüzden daha önceki tecrübelerden yararlanabilmeniz amaçlı linkleri paylaştım.
İşim olduğu için şu an inceleyemiyorum daha sonra bulup yardımcı olmaya çalışacağım

öncekileride hep inceledim sizin gönderdiğiniz linklerden de inceledim uymuyor hep askerlik öncesi olduğundan süreçler farklı
teşekkür ederim

En fazla üç kez hava değişimi verilir... Terhis verilir ardından... Ama zayıflayıp askerliği yapmaya bak bence...

usta biirliği sıkıntı yer devamlı spor var spor nedeniyle zaten koluda kırdık...eğitim çok sıkı...ben artık kafadan sildim gibi normal işime başlamayı düşünüyorum tez zamanda ....yani şimdi bir defa aldım ikinci de de alma ihtimalim var o olmasa üçüncü gittigimde verirler oz aman....şimdi ikinci gittiğimde hava değişimi alırsam işime başlayabilir miyim acaba memurum sivilde

Üst Alt