Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde psikojik rahatsızlığa yakalandım ve çürük aldım. Haklarım nelerdir?

yordun be hayat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]askerde psikolojik çürük aldım son askerliğin bitmesine yakın 3 ay kala 91/4 askere gitmeden önce bişeyim yoktu rahatsızlığım yoktu askere gittim psikolojim bozuldu istanbul gata hastanesine gönder 1 haftaya yakın yatırdılar ordan hava değişimi aldım sonra geri gittim askere ordan yine gönderdiler ankara hastanesine 1 haftada orda yatırdılar ordan çürük verdiler

sivilde hap kullanmıyordum psikolik ilaç askere gittiğim hastaneye çıktığım günden beri ilaç kulllanıyorum ilaçları halada kullanıyorum ama iyileşme yok

ne yapmam lazım vatana millete canım feda ama askerden çürük aldığımdan beri hiç doğru düzgün çalışamadım çalışamıyorumda gittiğim yerde duramıyorum hayatım bitti bazen kendimi öldüresim geliyor arkadaş çevrem kalmadı askere gitmeden önce hiç böyle bişey yoktu psikolojik ilaçlardan yarıdan çoğunu atmışımdır ama iyileşme yok yine aynıyım yine aynıyım çıkmadığım doktor hoca kalmadı yardıma muhtaçım maddi durumum yok sigortalı işim yok çalışamıyorum cevap yazabilirmisiniz ne yapmam lazım[/FONT]

sözleşmeli er olamaz mısın sigortalı iş yüksek maaşlı.
Zaten az bir süre kalmış 3 ay

vatana canımız veda ama askerlik yapacak tek biri varsa oda cumhur başkanı öyle yerinde oturmak olmaz öyle milet şehit olurken ne yaptı bugüne kadar yazık günah değilmi sehit ailelerine kınıyorum cumhur başkanı orgenaralı

Üst Alt