Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde psikolojik sorunlarımdan dolayı hastaneye gideceğim..?

Dogangay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Ankara’da askerlik yapıyorum ailevi sorunlarım ve psikolojik sorunlarımdan dolayı rdmye dosya açtırdım hava değişimi alır miyim?
Ankara’da askerlik yapıyorum ailemin bana ihtiyacı oldugu için hava değişimi almam lazım iznim bitti komutanım ile böyle bir yola başvurduk kendi komutanım ve rdmdeki asteğmen olumlu şeyler yazdı gitmem için sizce doktorlar hava değişimi verir mi

Dogangay
Merak etmeyin hasta olan ve bu konuda samimi olan bir insana zorla askerlik yapacaksın demez kimse.
İçini rahat tut sen, Hekim gereğini yapacaktır.
Muhtemel ilk hava değişimi alacaksın.

OğuzHan112 abi insallah 2 komutanım da olumlu yorumları zarfın içine koyuldu saldı günü gideceğim ailemin gerçekten çok ihtiyacı var hem maddi hem manevi psikolojik olarak bitmiş durumdayım orada kendimi açıklayamamaktan korkuyorum

Dogangay
Korkulacak bir şey yok,şikayetlerini olduğu gibi anlat, hepimiz insanız,hekim yardımcı olacaktır merak etme sen.

OğuzHan112 korktuğum abi ilaç verip geri yollaması asteğmen de ilaç verip yollarsa gerekeni yaparız falan demişti gelismeleri yazarım abi Allah razı olsun
oguzhan112 İlk hava değişimi olucak iste abi verirlerse sende baya umutlu konuştun suan bir umutluyum insallah abi

OğuzHan112 Bugün hastaneye gittim hava değişimi almak için gataya oradaki doktor sana hava değişimi vermem için ilaç yazmam gerekiyor 2 hafta kullandıktan sonra alabilirsin dedi eğer geçmezse durumun dedi benim ailevi sorunlarım ve ailemin yanında olmanın gerektiği için benim ilaca ihtiyacım yok gitmem gerekiyor dedim sonra oda sıhhi istirst birlik dışında 10 gün önerilir diye kâğıt verdi buradaki komutanlarım da bu olmaz rapor gibi lazım uygundur yazması lazım önerilir olmaz falan dedi yarın yine sevk verdi komutanlarım git düzeltir diye olmazsa beni ara diye sizce nasıl bir yol izlemeyelim olur mu kaç günlerdedir kendi psikolojim bozuldu yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum sizce ne olur rapor gibi 10 gün sihhi istirhat alması uygundur şekilde rapor veririler mi yani ilk başta önerilir yazıldıklarını rapor sekilde uygundur yaparlar mi yardımcı olursanız çok sevinirim Ankara’da çok sıkıntılı bir yerde askerlik yapıyorum annem babam ayrı annem tek astım hastası zor durumdalar normal izin haklarım da bitti

Dogangay
Yaparlar merak etme,

Ancak hekim Tedavi başlamak istemişse buna itiraz etmemelisin. Tedavini al.10 günlük izin sırsında ilacını da kullanmış olursun,döndüğünde hava değişimi alman daha kolay olur.

OğuzHan112 Yarın gittiğimde mutlaka derim ama oradaki doktor neden önerilir sıhhi izin diye yazdı ki onu anlamadım böyle bisey olacağını bilirdi az çok tam ne yazması gerekli o doktorun birdah biyle bir olay yaşamıyim abi rapor falan dedi komutanlar tam anlayamadım yardımcı olursan abi çok mutlu olurum saygılar

Uygundur falan diyodu komutanlar sadece o kelime yüzünden mi sorun oluyor

Dogangay
10 gün sihhi istirhat veya izin alması uygundur yazması yeterli.

Sen gittiğinde söyle,doktor düzeltir onu.

Evet önerilir değilde uygundur yazması gerekir.

Tamamdır abi dediklerini uygulayacağım Allah razı olsun senden

Cümlemizden 🤲
Dogangay Gittiğinde doktora şöyle de,
Hocam verdiğin izini rapor şeklinde vermeniz gerekiyormuş,tekrar gönderdiler düzeltmeniz için. Siz bilirsiniz ona göre verin hocam deyiver.

OğuzHan112 Abi izin ibaresi hazırlamaları gerekiyor diyor Cavus hazırlarlar mi öyle önerilir yazmakla olmaz diyor izin ibaresi hazırlamaları gerekiyor hastanenin diyor
OğuzHan112 onların mi hazırlamaları gerek yoksa düzeltecekler mi Cavus bu izin ibaresi diyor anlamadım

Sağol abi dediklerini diyeceğim insallah olur 1 haftadır çok yoruldum

Yukarıda yazdım,

Rapor şeklinde vermesi gerekir,doktora söyle o anlar.

Olmadı,imkan olursa komutanını ara doktorla konuştur.
Dogangay

Üst Alt