Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde psikolojim bozuldu. Firardayım. Ne yapabilirim?

umit19911

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2013 te askerlik hizmetimi yaparken izne geldim askerdeysen psikolojik olarak gece uyanmalar ani terlemeler vücut kasılması korkma gibi huylarım çıktı vücudumu tamamen hissetmiyorum uyuşuyorum şu an hala firardayım gidemiyorum çünkü hala psikolojim bozuk durumda ayaklarım diZlerm uyuşuyor 2. Ci bir karakterim var gibi hissediyorum olmamış herşeyi olmuş gibi hissedip etrafıma saldırır oldum
AŞ'lere gelmeden önce nişanlıydım bazı sağlık durumlarımdan dolayı ayni depresan ilaçlar kullandım askere geldiğimde aynı olaylar devam edince revire gittim durumumu anlattım ilaç yazdılar ama gelmedi üzerine kademecilik dediğimiz olaylara mağruz kaldım botlukta dayak yedim yemekhanede bıçak çektiler üst devreler tamamen kendimi kaybetmeye başladım

şu an dönmek istiyorum fakat dönemiyprum korkuyorum hastahaneye yatmak istiyorum yoksa kendi kendimi harcayacağım

umit1991

Kardeşim, dönmekten başka bir yol yok maalesef. Uzun yıllar tedirgin şekilde kaçak olarak yaşamaktansa, dönmek çok daha mantıklı. Bir büyüğünle gidip teslim ol. Gittiğinde uyum bozukluğundan dolayı hastaneye sevk almaya çalış.

Abicim teslim oldum 42 gün oldu hastahaneye çıkarttılar 10 gün hava değişimi verdiler ardından ilaç tedavisi 1 ay sonra tekrar kontrol dediler gittim ilaçların bir faydasını görmedim ve 30 gün tekrar hava değişimi aldım şu hava degiisimindeyim

ulan bu ne biçim iş be birde asker ocağı peygamber ocağı derler arkadaş bu ne biçim iş bu zamanda askerlik felan yapılmaz en iyisi bedelli yapacan.....

2 kere uyum bozukluğundan hava değişimi aldım

Sn yöneticim bende firardan döndüm hastahaneye çıkarttılar 1 kez 10 gün hava değişimi 2. Kez 30 gün hava değişimi 3. Kez 30 gün hava değişimi uyum bozukluğu tanısıyla aldım şimdi bugün hava değişimim bitti askerlik şubem beni numune hastahanesine sevk etti orda test yapıldı konversiyon bozukluğu, orta derece depresyon,B küme kişilik bozukluğu sonucu test sonucunda çıktı bugün evraklarımı aldılar pazartesi heyete çıkacağım söylendi fakat prosedürü tam bilmediğimiz için biraz uzun sürebilir dendi sizce sonuç ne olur bu Arada ilaç kullanmaya devam ediyorum sürekli kobtrollere gelmem söylendi bugün bana

Üst Alt