Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde soğuktan hastalandım ve elverişli değildir verildi! Haklarım nelerdir?

Maşallah badur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

ben 2013 aralık ayında askerliğe başladım başladıktan 2 hafta sonra ellerimde aşırı derecede şişme morluk kan toplama ve su toplama oluştu
21 günlük acemi birliği bitti usta birliğine katıldım orada revire çıktım tabib binbaşı iki kutu merhem verdi bunları kullan geçer dedi 1 ay o verdiği merhemleri kullandım ama geçmedi tekrar revire çıktım geçmediğini söyledim birşey olmaz diyerek beni yolladı
yaklaşık 2 ay boyunca haftada en az 1 kere revire çıktım hastaneye sevkimi vermediler en son sizi başbakanlığa kadar şikayet edecem dediğimde benim hastaneye sevkimi verdiler
sivil hastaneye cildiye bölümüne sevk ettiler cildiye bölümüne gittiğimde doktorun söylediği bunun bizimle alakası olmadı kalp damar cerrahine gitmemi söyledi kdc`ye gittiğimde raynaud sendromu olduğumu aşırı soğuktan dolayı kaynaklandığı hastalık dediler geç kalındığını söyledi ve acil ameliyat önerdi bileteral sempatektomi
ameliyatı oldum koltuk altlarından 5cm kestiler damara 3er tane kelepçe atıldığını söylediler.18 gün hastanede yattıktan sonra heyet raporunda 30 gün istirat verdiler .
hava değişimi bittikten sonra bana askerliğe elverişli değildir raporu verdiler.

benim askerlikten önce hiç bir sorunum yoktu soğuğa maruz kalındığından rahatsızlandığımı söylediler.
askerliğe başlama tarihi 21/12/2013 ameliyat tarihi 25/03/2014 askerliğe elverişli değildir raporuda 24/05/2014 .

benim ne gibi haklarım var ben onları öğrenmek istiyorum. Yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım

@Maşallah badur

Çok geçmiş olsun. Askerlikten kaynaklı bir rahatsızlık olduğundan hareketle hem maaş bağlanmasını talep edebilirsiniz hem de tazminat hakkınız olur.

Bu konuda hiç bir girişiminiz olmadı mı? Mehmetçik Vakfı'na başvurulabilir

Üst Alt