Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde troid ve kalp çarpıntısı nedeni ile muafiyet verirler mi?

barisbaran63

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben hipertroid hastasıyım 6 mm nodül mevcut bende ve bu beni çok zorluyor kalp çarpıntısı bi anda heycanlanmış gibi oluyorum geceleri uyuyamıyorum bunun için heyete sevk isteyeceğim sizce muaf olma şansım varmı hipertroidden ?

Troid nodülü askerlik

Arkadaşlar merhaba şuanda askerdeyim rahatsızlığım yüzünden askere gittim troid için kan verdim değerler normal çıktı ama ultrasonda 6mm nodül çıktı sizce bundan dolayı muaf olabilirmiyim (doktor troid hastaları askere gelmiyor neden geldin dedi bana) sizce muaf olurmuyum?

Troid nodülü askerlik

Arkadaşlar şuanda askerdeyim şikayet yüzünden endokrinoloji muayene oldum kan testlerim normal çıktı 6mm nodül çıktı bundan dolayı askerlikten muaf alırmıyım

Arkadaşlar bende şuan askerdeyim bende nodül 6mm mevcut ama kan değerlerim normal çıktı sizce mauf alma şansım varmı heyete çıkayımmı?

Üst Alt