Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde uyum bozuklugu (Depresif Mizaçlı) nedeniyle hastaneye çıktım..?

Malkoç1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Askerdeki psikolojik sorunlarimdan dolayi gataya sevk edildim.Gata birkacgun tedavi gordukten sonra bana askerligimin bitireceklerini fakat yonetmelik geregi hava degisimi kullanmam gerektigini soylediler.
Kita anket formunda askerlik yukumlulugumu yerine getiremiyecegimi yazmislar durumum her gecen gun kotuye gidiyor.Durum ne olur.

TANI F43.2 UYUM BOZUKLUKLARI ( DEPRESIF MIZACLI)
KARAR [17/C/] SMK 2 AY HAVA DEGISIMI

Geçmiş olsun kardeşim. Banada gatadan ''Depresif mizaçlı uyum bozukluğundan'' 45 gün hava değişimi verdiler. Yarın diyarbakır asker hastanesine gitcem. Gatada ki doktorda bana sen askerliğini yapamazsın dedi. Bakcaz artık inşallah iyi sonuçlar alırız. İyi günler..

tam olarak dedikleri gibi olur, gata'dakilerin dediklerini yapmak gibi bir huyları var. hatta sizler için gerekli işlemleri de ('depresif mizaçlı' yazdıklarında heyete gönderirler normalde mesela) yapmışlar. bir dahaki gittiğinizde sizinle ilgilenecek komutan tabibin bunu dikkate almamasına imkan yok bence. siz sadece kıta anketinize komutanlarınızın askerliğe elverişli değildir yazdığına emin olun. bir dahaki gittiğinizde parmağı basar çıkarsınız. bence böyle.

fuego Gata'dan 2 ay hava değişiminden sonra tekrar Gata'ya gidecek ondan sonra ikinci defa hava değişimi vermezlerse Askerliğe elverişsiz olduğuna rapor verirler kendisine.

Kardeşim d.bakır askeri hastane beni gataya sevk etti gittim gataya doktor heyete çıkardı parmağı basıp raporu aldım. İnşallah sende en kısa sürede işini halledersin. Allah yardımcınız olsun. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim.

Saglik kurulu

Saglik kurulu sevk edildim.askerim neler olabilir

Malkoç

Tam olarak niye sevk edildiniz kim sevk etti rahatsızlığın nedir?
Biraz daha açıklayıcı şekilde sorunu anlatabilirsen umarım nu forumda size de yardımcı olunur.

Üst Alt