Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde yaralanmadan 6. Dereceden malul aylığı bağlanmış . Buna itiraz etmeli miyim?

TahaAY

Aktif Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
2
Selamun Aleykum.Benim ` süresiz sakatlık raporum var 2007 de askerde özel harekat tarafından G3 silahı ile vuruldum. Gazilik alabilmek için avukata vekalet verip 01.02.2009 yılında dava açtım. Hastalığından dolayı mahkeme sürecini takip edemedim. SGK dan bana "Kurumumuzca 01.02.2009 yılından itibaren 6. Derece Türk Silahlı Kuvvetleri vazife malullüğü aylığı bağlanmış olup, ayrıca 5434 sayılı kanunun Ek 79. Maddesine göre (tütün ikramiyesi)tahakkuk ettirilmiştir." diye bir yazı geldi. Ben bu derece konusunda SGK ya itiraz edebilirmiyim. Nasıl bir yol izlemem gerekir ve itiraz edersem iyi yada kötü ne gibi sonuçlar doğurur beni bu konuda aydınlatabilir misiniz.Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

itiraz edebilirsin 6ncı derece oldugun için ya aynı kalır ya da yükseltiler. bana da 6ncı derece vermişlerdi itiraz ettim 4 ncü derece verdiler.

İtiraz dediğimiz olay ben SGK'ya dilekçe mi yazacağım yoksa SGK'yı mahkemeye mi vereceğim?

sgk ya dilekçe yaz itiraz etigin zaman profesor doktorlar degerndiriyor. elle yaz adres tel ve raporun fotokpisini ekle postala . 05359739993 ara

cakapoo;

Allah razı olsun Abim. Allah yâr ve yardımcın olsun.

Üst Alt