Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meraba herkeze iyi günler ben Erzurum'da askerim
Askerde yaşadığım kendi içimdeki sorunlar ve ailevi sorunlarımdan dolayı İlk Birliğimden erzurum maraşel askeri hastanesine sevk edildimOradakı Pskytri Uzman Binbaşı Ankara gataya sevk etti gataya gittiğimde uyum bozuluğu f43.2 deyip 21 gün hava değişimine gönderdilerr fakat ben hava değişimi bitince daha kötü şeyler yaşadım ve tekrar kıtamdaki erzurum askeri hastanesine başvurdum ordaki doktor bugün f43.2 uyum bozukluğu ve yanına disosyal kişilik bozuluğu tanısı yazıp Mühürlü Tıta Anketi verdi tekrar ankara gülhaneye sevk etti sonuç neolur bilinçsizim durumum çok kötü oldu bilinçlendirirseniz gataya gidince sonraki aşama neolacak acaba?
OturanBoğa
4 aylık askerim ve acemi birliğimde etimesgut askeri hava hastanesine gitmiştim ilaç yazmıştı sonrasında erzurum askeri hastaneden gataya sevk ordan 21 gün hava değişimi tekrar erzurum askeri hastanesi devamında ankara gata dediğim gibi ve bunların içinde askerde kimseye uyum sağlıyamadığım ve huzursuz ve sinir krizlerim olduğu için komutanlarım askerliğe elverişsizdir yazmış kıta anketime sizce son aşamada neler olabilir merak ettiğim sadece olumlu olarak veya olumsuz olarak nelerle karşılaşabileceğimi öğrenmek abi
Bilinçsizim olumsuz nelerle karşılaşabilirim geri yollayabilir mi yada hava değişimi tekrar verebilir mi ?
Kardeşim f43.2 tanısıyla aynı tanıyla geçen sene bana da hava değişimi vermişlerdi.şimdi kıta anketi formuna askerlik yapamaz yazıp gataya sevk ederlerse büyük ihtimalle muafiyet alırsın.bende muafiyet aldım oradan biliyorum.
Askeri hastanelerde nasıl bir uygulama var bilmiyorum. Ama sivil hastanelerde sağlık kurulları kişinin sürücü olamayacağına karar verdiğinde emniyet'e bir yazı yazıp durumu bildiriyor ve emniyet de ehliyeti iptal ediyor.
Bülent Abi Tekrar 'Hava Değişimi' Aldım bir daha gidicem birdaha gidersem üçüncü gidişim olacak gataya sonuç nasıl olur bilinçlendirirmisin zahmet olmazsa....