Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerdeyim sıkıntılarım var. İzne gittiğimde hastaneye çıkabilir miyim?

Synystergates

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben askerdeyim uyku sorunu çekiyorum kalp çarpıntiları
terleme oluyor kapalı alanda duramıyorum sürekli uykumdan
uyanıyorum
firar ederken vazgeçip geri döndüm rdm deki komutana anlattım senin bi sıkıntın yok sevk edemem seni dedi komutanlar da bırakmıyo firar muhabbetinden dolayı
sorum şu ben izne çıkıp yaşadığım şehirde askeri hastaneye gidip derdimi anlatsam ne olur bilgisi olan var mı

dostum belki hava değişimi verebilir. ama bunun için çürük vs almak istiyosan illaki komutanın kıta anket formu vs doldurması gerekiyor.
bulunduğun ildeki askerlik şubesine gitmek istiosan izindeyken askerlik şubesinden sevk alabilirsin

Synystergates
tabi bakarlar, durumun gerçekten ciddiyse zaten onlar sonuc belgesinde ne gerekiyorsa birliğinden ister, sürece devam ederler.

Synystergates dostum o tamamen senin durumuna bagli, dedigim gibi durumun gercekten psikolojik acidan askerlige sikinti cikariyorsa doktor gerekeni yapar. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun, sikma canini biraz sabret.

Synystergates doktora gittiginde bunu kesin belirt birligimde artik canima kiymayi dusunuyodum ama komutanlar beni hastaneye gondermedi. Bende son care olarak iznimi kullanrak kendim geldim lutfen bana yardimci olun vs de kardesim. Utanma o bi doktor derdini acikca anlat

Synystergates

İzindeyken askeri hastaneye gidip şansını deneyebilirsin. Ama böylesi bir başvuru için aciliyet aranır. Gene de bir şansını dene istersen. Hatta anne-babanla gitmen daha iyi olabilir. "Bizim çocuğun durumu iyi değil" babında...

Ailemle gitsem nasıl bi sonuç alabilirim. Zaten son çarem bu abi valla psikolojim bozuldu aşırı şekilde. Gata ya sevk istesem bi şey yapamazlar mı
OturanBoğa

Abi gittim hastaneye kendi şehrimde kağıda. Kıtasına şevki birliğine katılması sonrasında kıta anket formu ile kıtası hastanesi psikiyatri polikliniğine müracaatının sağlanması tedavisi süresince rdm takibi ve silahlı görev muafiyeti uygundur. Ben şimdi birliğime gidip hastaneye gidince sonuç ne olur abi
OturanBoğa

Synystergates Birliğine gidince komutanın senin hakkında kıta anket formu tanzim edecek.Burada yazdığı görüş ve düşünceler önemli.İlk hastane sevkinde yüksek ihtimal ilaçla tedavi ve istirahat,yada 21 gün süreyle hava değişimi uygularlar.Şikayetlerin devam ederse,durumunda bir değişiklik olmazsa,tekrar kıtana döndüğünde bu defa,hastane seni Gata ya sevkedebilir.Senin durumundaki vakalarda genellikle iki yada daha fazla hava değişimini müteakip,askerliğe elverişli değil raporu düzenlenerek,terhis işlemi uygulanır.Tabi sabırlı olup,ilaçlarını düzenli kullanman gerek.Komutanınla aranı düzgün tut ve birliğinde herkesle iyi geçin.Neticede komutanının senin durumun hakkındaki düşünceleri çok önemli.

Evet bölük teşkili içerisindeysen bölük komutanı yazar.Karakol vs gibi bir konumdaysan,karakol komutanı yazar.

Üst Alt