Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerdeyken çürük raporu aldım. Bana yardımcı olur musunuz lütfen?

mcetin84xx

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim size bir sorum olacaktı, 4 ağustostan beri askerim,acemi birliğindeyken (Safranbolu/Karabük) ön çapraz bağlarım koptu usta birliğim ankara diye ameliyat olmadım ankaraya etimesgut askeri hastanesine gittiğimde ameliyat olursam askerliğimin 3 ay uzayacağını öğrenince ameliyat olmadım ama 21 gün hava değişimi aldım ardından tekrar birliğime geri döndüğümde nöbete giderken tekrar dizim döndü ve bu sefer 15 gün hava değişimi aldım
bu sıkıntılar üzerine uyum sorunu ve bunalım yaşadığım için rdm'ye çıktım ve ardından psikiyatri bölümünden 21 gun hava değişimi daha aldım sonrasinda beni komutanlarım askerlik yapamaz diye gönderip çürük raporu almamı sağladılar.

Simdi sorum şu; bir çok kişi askerlik yaptığım süre kadar devletin bana para ödeyeceği bu ne kadar doğru eğer böyle bir durum söz konusu ise izleyeceğim yol ne olmalı?

Bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Iyi çalışmalar dilerim, şimdiden teşekkürler.

boşa umut etme öyle bişi yaparsan sen borçlu çıkarsın gereksiz yerede çürük vermişler sana bence senin gibi o kadar çok çürük alan var ki hepsi dava açsa devlet duble yol yapamaz saray yapamaz koruma tutamaz

Üst Alt