Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerdeyken kilo yüzünden askeri hastane çürük raporu verdildi! İptal ettirmek..?

serkanx2161

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Asker'e gittim 1 Ay süre askerlik yaptım. 1 ay sonunda hasta oldum ciğerlerimi üşütmüşüm. askerde beni askeri hastaneye gönderdiler. 10 gün felan askeri hastanede yatırdılar. Biraz iyileştikden sonra 3 ay hava değişimine gönderdiler.
Hava değişimi bittiğinde ise askeri hastanede muayne oldum bi problemim kalmamıştı kendime gelmiştim. Fakat bu kiloyla askerlik yapamazsın diye heyete gönderdiler heyette çürük raporu verdi askeriyeyle alakamı kesti.

Ben istemediğim halde raporu verdiler bana.
boyum 1.76 kilom 126 idi kilom biraz fazla olduğundan dolayı direk verdiler raporu fakat askerliğimi aksatıcak hiç bir problem yoktu kilomla ilğili.

çürük raporunu iptal ettirmek istiyorum bazı kulakdan dolma bilgiler duydum askeri mahkemeye dava açmam gerekiyormuş bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz.

ANKARA'da yaşıyorum. şuanki kilom. Boy : 1.76 Kilo . 96 çürük raporunu iptal ettirip askerlik görevimi tamamlamak istiyorum vede imkanım olur ise askerde kalmak istiyorum uzman çavuş olarak.

Geçmiş olsun ben bilemeyeceğim de konuyu o kadar kiloyu nasıl verdin biz 1 gram zor veriyoruz :)

Dava açmıyorsunuz, itiraz ediyorsunuz. ikinci bir askeri hastahanede muayene oluyorsunuz eğer o verilen kararın aksini iddia ederse üçüncü bir askeri hastahanede muayene oluyorsunuz ve üçüncü hastahanede hakem görevi görüyor onun kararı uygulanıyor.

Sayın kamil bey bu olaydan 1 yıl geçti her hangi bir olumsuz yanıt alırmıyım veyahut nereye itiraz ediyorum ankarada nereye gidip itiraz edicem.

onu ön rapor alinca alta yazıyordun hakkımda verilen karara itiraz ediyorum diye şimdi nasıl olur bilmiyorum subeye gitmeni öneririm

Üzerinden 1 yıl geçtiği halde sadece dilekçe ile halledilebilir mi sahiden?

Üst Alt