Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerdeyken yaptığım kazada %70'lik görme kaybına %7 oran verileceği söyleniyor..?

mersinstyle

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Öncelikle site kurucularını böyle bir site kurdukları için teşekkür ederim.Benim'de büyük sitelerim var.Sıkıntılarını bilirim kolay gelsin diyeyin.
Ben yaklaşık 4 ay önce vatani görevimi yapar iken göreve gittiğim araç kaza yaptı kaza'da sol gözümün hemen üstünden demir girdi.6 Dikiş atıldı ve 4 aylık tedavi sonucu sol gözümde halan %70 görme kaybı bulunmaktadır.Ben iş gücü kaybı raporu alıp bu rapor ile trafik sigortasından tazminat alacağım lakin doktorum %7 rapor yazabileceğini söyledi sizce bu oran normal'mi yoksa başka bir doktoramı gitmeliyim.Bu arada sağ gözüm'de %20 lik bir görme kaybı var ama doktorum bu kazaya bağlamıyor kazadan önce var olabileceğini söylüyor.Halbuki sağ gözüm'de eskiden daha iyi görüyordu.

Konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Tek gözün tamamen kaybı için % 32 oranında rapor veriliyor. Siz, az da olsa sakatlanan gözünüzle görüyorsunuz diye düşük bir oran verilmiş olabilir. İtiraz hakkınızı kullanarak yeniden başvurun rapor için şansınızı deneyin isterseniz, belki bir faydası olur. Sanmıyorum ama, denemiş olursunuz..

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim henüz rapor almadım ama bir hastane %7 yazabileceğini söyledi sizce normal mi eğer hakkım %7 ise kabul edeceğim ona bir diyeceğim yok lakin tek gözü %100 görmeyen %32 rapor alıyorsa tek gözü %70 görmeyen biri bence en %10-%15 arası rapor almalı.

geçmiş olsun kazadan dolayı % 7 rapordan bahsediyorsun en az bir yıl beklemelisin tedavin bitmeli rapor alsan dahi kalıcı ibaresi düşmese işine yaramaz bu konuda acele etme kalıcı ibaresi olmayan rapor sigorta sistemine girmesi demek işinin bir yıl uzaması demektir .yine iyi düşün ona göre karar ver nereli olduğunu belirt sana yardımcı olacak arkadaş önereyim sadece yardım amaçlı ama geçmiş olsun selamlar

Göz vb durumlarda 4 ay kadar geçmesi gerekiyormuş ki ben 4 ayımı doldurdum doktorum artık gözün kalıcı daha fazla düzelmez bu haline %7 rapor yazarım dedi.Yardımlarınız için sağolun mersinde yaşıyorum

Üst Alt