Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askere gitmeden askeri hastaneye sevk edildim! Bu ne demek?

lazali91

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
iyigünler üniversteyi bitirdim askerlik şubesine gidip kısa dönem askerlk için başvurdum tecilimi kaldırıp gitmek için bana bikaç evrak doldurtular orda sağlık alanında sürekli ilaç kullandığımı belirttim. bunu gören memur seni ankara gata ya sevk edicez dediler orda benim askerliğe elverişli olup olmadıgına dair rapormu verilcek panik atak hastasıyım ama ilaç kullanıyorum bi sorunum yok o yüzden çok şükür heralde muaf tutmazlar bilgi verirseniz sevinirim

Evet gata'da sizi askerliğe elverişli olup olmadığınız konusunda değerlendirecekler.

peki muaf olma durumu olurmu sonuçda sabahları aldığım bir ilaç var hepsi bu rutin hayatıma devam ediyorum ? elverişli raporumu verirler işlemler kaç gün sürer şehir dışından gidicem 1 günde hallolurmu ?

Orada ki heyet e psıkologun görüşmesine bağlı yatarak kontrolde olabılır ya da ayaktan muaene ıle. Genelde ayaktan muayene yapılıyor

muaflık vermezler o zaman 1 günde hallolur sanıım muayene etcek göndercek diye düşünüyorum ağır bi hasta deilim sonuçda

Üst Alt