Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askere gitmek için kaç kilo daha vermeliyim?

JamesFord

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meraba sayın adminler onzelikle selamun aleykum bnim sorunum 1 sene erteleme almam boyum 1.67 kılom 120 suremın dolmasına 6 ay kala gurur meselesı yaptım ve diyete girdim sıkı bı diyete suan 94 kıloyum kac kıloda daha verırsem askere alırlar askerde zorluk cekmem mesela 80 kıloda gıtsem zorlanırmıyım askerde suan 3 ayım var askere gıtmek ıcın

askerliği birlikte en rahat yapmama rağmen 1 günü bile çekilmez arkadaşım hele uzun dönem yapacaksan vay haline :D ama artık zayıfladığın için sana 1 erteleme daha verirler çünkü 120 den düşmüşsün yine aa bu zayıflıyor deyip ertelerler uygun kiloya gelince alırlar 80 e düşersen gidersin..

selam cevapladıgın ıcın tsk ama hala kılo vermeye devam edıyorum 3 ayım var evet 15 ay yapıcam kotu motu ama karar verdım donus yok artık benım normal kılom 70 kılo usty sınırda 30 eklenıyoryanı 90 olsam bıle alıyorlar ama ben nekadar verırsem okadar kar cunkı askerde zorluk cekmem onan yazdım bo konuyu

Boyunuzun son 2 hanesinden 3 çıkartın: [177] 77 - 3 = 74
Kalan rakama 30 ekleyin: 74 + 30 = 104

Bulunan sayı (104 kg) olmanız gereken maksimum kiloyu gösteriyor. Bunun üzerindeki kilolarda dahiliyecinin görmesi için hastaneye sevk ediliyor ve genel sağlık kontrolü ile birlikte bazen efor testi de yapılarak sağlık kuruluna aktarılıyor. Kurul 1 yıl sonraya erteler. Bir yıl sonra bir daha aynı kontrolü yapar ve bir yıl daha erteler. 3. kontrolde eğer kilo/boy oranı yine öngörülenin üzerindeyse, muafiyet kesinleşir...

Üst Alt