Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askere gittikten sonra muafiyet olasılığı var mı?

Mrt4941

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşım bende 1999 yılında araba çarptı bana ama inan kırılmadık yer bırakmıyacak şekilde... Ben geçen ay tecilimi bozdurdum hastaneye sevk ettiler beni. Benimse sağ kol dirseğimde radius çıkığı var kolumu açıp kapatınca bir kemik oynuyor buna bağlı olarak harekette kısıtlılık ve nereden baksan 4-5 cm kısalık var. Devlet hastanesindeki ortopedi doktoru bunlara rağmen elverişlidir dedi. Büyük büyük ihtimalle sana da elverişlidir derler. Yapman gereken tek şey acemi birliğinde ne sıkıntın varsa dile getir.

Yapma ya geçmiş olsun benim herhangi bir kısıtlılık yok aama 5 cm kısa sağ koluma göre bide radius kemiğim 2.5cm kısa ondan ameliyat olmam isteniyor daha rapor için gitmedim sülüs ü bekliyorum sülüs ten sonra İstanbula baltalimanı hastanesine bakalım ne diyecekler ler

Öncelikle tşk ederim. Muayene eden doktor da ikilemde kaldı. Askere elverişlimidir yazsam yoksa elverişsiz mi. Hatta bana sordu askerlik yapabilir misin diye. Seninde büyük ihtimalle elverişlidir yazarlar. Artık acemi birliğinde yapılacak muayeneye kalmış. Yani acemilikte muafiyet vereceklerini de sanmıyorum büyük ihtimalle geri hizmete verirler. Sende muayeneye gidince bilgilendiririrsin vedat

Üst Alt