Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeri Hastaneden F43.2 Uyum Bozukluğundan 20 gün Hava değişimi aldım..?

Trasher

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Askeri Hastaneden F43.2 Uyum Bozukluğundan Dolayı 20 gün Hava değişimi Aldım ve hava değişimi sonunda işlevsellik formu ile görülmesi uygundur yazıyor raporda.
Ben uyusturucu bagımlılıgı tedavisi görüyorum ve 1 senedir devam ediyor çok şükür temizim 1 senedir. Ama askere gittiğim günden beri çok daralıyorum ve hiçbirşeyden zevk alamıyorum. Uyusturucuyu ilk bıraktıgım zamanlardaki durumlarıma geri döndüm suan ve böyle olacaksa ben askerlik yapmak istemiyorum.
Gülerek isteyerek ve annem babamın gitme demesine ragmen askerlik yapmak istedigim için geldim askere ama artık durumum kötüye gidiyor bu durumda benim aldıgım raporun sonucunda birliğime tekrar gittigim zaman ne olur ?

Yardımcı olursanız sevinirim .

Uyuşturucu kullanmayın ve kimse kullanmasın.
Beyinde yıkıcı harabiyete sebep olur. Kullananlar varsa kullanmayı bırakıp tedavi olsunlar.

Uyuşturucu kullanımına bağlı bozukluklar tedavi edilmezse etkileri bir ömür sürer...

kullandığın maddeye göre zman zman ve değişik hallerde ortaya çıkan bu bozukluklar senin peşini kolay kolay bırakmaz.

askerlik gibi sorumluluk gerektiren, dikkat gerektiren işlerin ve görevlerin üstesinden gelemiyorsan; mutlaka amirine bildirmelisin ve ona göre planlı şekilde askerlik görevine devam etmelisin..

Ben askerlik yapmıycam derken sana seçme hakkı veriyorlar mı? da kendi kendine gelin güvey oluyon.. orası çocuk oyuncağı mı ana kucağı mı? yoksa peygamber ocağı mı?

sonuç : uyuşturucu kullanan insan her alanda kaybetmeye mahkumdur. onun için bireysel olarak bilinçlenip etrafınızdakileri en yakınınızdan başlayarak uyarmalı doğru yola yöneltmelisiniz..

Trasher

Askerlikte zorlandığına ikna olmuşlar ki 20 gün hava değişimi vermişler. Eğer durumun düzelmiyorsa, bunu açık olarak anlat birlik komutanına ve yine hastaneye sevk al. Doktor uygun görür ve yine bir hava değişimi verir. Sonrasında yine bir düzelme yoksa, muafiyet gündeme alınır. Heyet kararını verir...

Sabırlı ol ve aman uyuşturucudan uzak dur. Aman diyeyim...

Üst Alt