Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeri hastaneler sivilleşti. Bu ne anlama gelecek?

serdar564

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Meraba, ben epilepsi hastasiyim,gecen yıl Elazığ askeri hastanesine gittim ordaki doktor 1 yil sonra kontrol deyip gönderdi ve bu gitmemde yuksek ihtimal askere el verisli degildir raporu verecekti ama askeri hastaneler sivilleşti şimdi durum ne olacak sevk falan kalktımı artık bulundugumuz ildemi muayene olacaz.lutfen cevap verin bana

valla ordunun içinde 3000 tane darbeci var denerek 750000 kişilik Türk ordusunu zan altında bırakarak ne var ne yok alıyorlar daha siz durun askeri arazilerde yarın ağaoğlu gibi tüccarlara verilecek yarın zaten askerliğide kaldıracaklar osmanlının son dönemi gibi askeri okullarıda kapatacaklarmış liman von sandersin torununu getiririz artık ordunun başına

Sağlık Bakanlığı'na bağlanan askeri hastane sevkinde bir değişiklik oldu mu?

Arkadaşlar acıl yardım
acil arkdaşlar yardım edin

arkadaşlar ben epilepsi hastasıyım.geçen yıl elazığ askeri hastanesine sevk olup muayene'ye gittim ve doktor 1 yıl sonra kontrol verdi.şimdi 19 eylül'de kontrolüm var.askeri hastaneler sağlık bakanlığına bağlandı.sevk konusunda bir değişiklik oldumu, bulunduğum ildeki devlet hastanesine mi sevk ederler yoksa yine elazığdaki askeri hastaneye mi sevk ederler.lütfen arkadaşlar yardımcı olun.

serdar564

Başlangıçta yine eski askeri hastanelere sevk ederler, zamanla bu yetkili hastaneleri biraz daha çoğaltırlar diye düşünüyorum.

Üst Alt