Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeri hastanenin verdiği rapora itiraz etme hakkımız var mı?

asena_06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben de bişey sormak istıyorum cevap verebılecek varmı askerı ye ile alakalı

ceza alması gereken 1 asker için ceza yatabilirlik raporu için askeri hastahaneye
yatırılıp heyyeten saglam raporu verildi.
ben askerın annesiyim
bu heyet raporuna itiraZ ETME HAKKIM VAR MI :?

ÇÜNKÜ HALA SORUNLU TEDAVI OLMASI ŞART

Aslında bu cezayatabilirlik için gözetım askeri hastahanede yatabilir vermişler heyetten ama asker hiçte normal degil sorunlu ve sorunları devam edıyor
başka bir askeri hastahane götürsek yada bana akıl ve yol gösterirmisiniz:?

Aslında konu cezayatabilir

Askerın ceza yatabilir raporu... bu mahkeme ceza vermeden önce askerı hastahanede 1 hafta gözetıme göndermış sonunda da heyet yatabilir vermiş. ama aslında hiç bir tedavı görmemiş
durumu da iyi degil psikolojık artı madde bagımllıgı mevcut
başka bir hastahane götursem mi:? Ya da tekrar rapora itirazla tedavisini yapılmasını mı

bir türlü net 1 cevap alamadım hiç 1 kuruluştan fikri olan var mı.

saygılar.

askerse şahıs şuanda karargaha dilekçe verip başka hastanede tedavi olmasını dile getirirsiniz ve lehinize sonuçlanır ben askerde revirciydim ordan biliyorum

malesef firar şimdi

:( saglam raporundan sonra vede fırar napabiliriz

Verilen rapora itiraz etme hakkınız var tabii ki, neden olmasın? Cezai ehliyetinin olmadığını düşünüyorsanız yeniden değerlendirme talep edebilir, tedavi olması gerektiğini düşünüyorsanız bu konuda talepte bulunabilirsiniz.
Bence İnsan Hakları Derneği ile de TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile de iletişime geçebilir ve yardım isteyebilirsiniz.

Üst Alt