Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeri hastaneye sevk edildim. İşlemler ne kadar sürer?

ugurkirmizi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 0.75 derece olmak suretiyle gözlük kullanıyorum. Tecil işlemlerim için formda doktor göz sorunumu belirtti ve şube beni başka bir ilde askeri hastaneye sevk etti. Sizlere soracaklarım:

1) İşlemlerimi başka ilde olacağım için günü birlik halledebilir miyim ?

2) Askere gitmeyeceğime göre bu işlemlerin tecil aşamasında yapılmasının gereği nedir? (Meraktan soruyorum bunu;), teşekkürler.)

Hangi hastaneye sevk ettiler? Oradaki kalabalığı bilmek mümkün değil...

Gölcük'e gitmem gerekiyormuş. Kalabalıktan ziyade şunları merak ediyorum;

Sevk belgesini alır almaz ertesi gün gitmem gerekir mi?

Göz sorunum büyük olmadığından muaf olacağımı zannetmiyorum bu suretle benim kararımı heyetin inisiyatifine bırakırlar mı bırakmama durumu var mı?

arkadaşlar bede doğuştan göz bebekleri kayması var 1 noktaya odaklanamıyorum heycanlandığımda ani hareketler yaptığımda ortalık karışıyor dışardan belli oluyr göz bebeklerimin kaydığı, yağrın askerlik muaynesine girceğm bu durumlardan dolayı muaf alma ihtimalim nedir lütfn cvp yazn bilginiz varsa şimdiden teşekkürler...

sadece 0.75 derece göz sorunun varsa şimdiden hayırlı teskereler :)

öncelikle askerliğe elverişli raporu alacaksın.
2.olarak sevk işlemini bir an önce git gittiğin gün biter bu iş sonrada onu askerlik şubesine götür

cicikıs;
Muaf olma gibi bir ihtimal olduğunu ben de zannetmiyorum.:) Sürece dair bilgi sahibi olmak istiyorum sadece.

nurse1988;
Teşekkürler en iyisi gidip yaşayarak öğrenmek.

Merhaba
eğer hastanede doktor varsa izinli vs değilse 2 hafta sürüyor
ben de gölcükte hastan eye gittim ortopedi doktoru 2 hafta sürdü
benden öncede yine ortopedik sorunu olan üstelik asker olan birisi vardı 0 2 ay beklemiş doktor olmadığından.
sana tavsiyem gitmeden önce hastaneyi ara belirli günleri ona göre plan yaparsın

Merhaba
Peki, yol masrafları askeriye tarafında mı karşılandı sizin? (böyle bir bilgi aldım.)

karşılanmaz,
sonuçta yoklamanız devam ediyor,ve asker sayılmıyorsunuz.

Bu derece küçük görme kaybı için neden hastaneye sevk verildi, anlamadım.

İşlemlerimi sonlandırdım ve tecili gerçekleştirdiler. Tecrübe olması açısından yaşadıklarımı paylaşıyorum:

1) Günübirlik Gölcük Donanma Asker Hastanesi'nde işlemlerimi hallettim. (Çarşamba gitmeyin çünkü ameliyat günüymüş.)

2)Yol masraflarınız askerlik şubeniz tarafından karşılanıyor.

3)Sabah erken saatlerde gitmenizde fayda var öğleden sonraya bırakmayın.

4)Bürokrasi çok zaman alıyor özellikle askerlik işlemlerinde.;)

Üst Alt