Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeri personeldim. Kaza geçirdim. Ne kadar tazminat alirim?

sniper55

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben askeri araç ile kaza geçirdim uzman çavuşum haksız yere sözleşmem fesih edildi hastane %35 Rapor verdi şuan görevdeki emsal devrelerim 6000 TL maaş alıyor yaşım 30 bir oğlum var bana hesap çıkarabilir misiniz maddi manevi tazminat için

psikiyatri25 ortopedi3 fizik tedavi 9 kbb2 puan verdi

Başlangıçta düşük bir miktar maddi ve sonrasında (değiştiremediğiniz, ıslah edemediğinizden) en yüksek manevi tazminat miktar talebinizi belirleyip dava açarak bilirkişi marifetiyle tespit ettirin bence.

Avukat arkadaş lardan görüş ve yardımcı olmalarını bekliyorum

Ben de avukatım, bir hesap yapılır ama her halükarda hak kazanacağın hesap davanı açtığında yapılacak, o yüzden şimdi yapılan hesabın bir mahiyeti olmadığını düşünüyorum.

bulunduğunuz idare aleyhine veya size sivil çarpmışsa ona karşı maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz tazminat oranları gördüğünüz zarara göre yaşınıza göre vs. bilirkişice hesaplanıyor

Üst Alt