Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeri rapor için hastahaneye gidiş geliş parası veriliyor mu?

aydilek

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben dün gümüşsuyu askeri hastanesinden aldığım. barışta elverişli değildir savaşta görev emri alır. kağıdı bugun şübeye verecem. bazı arkadaşların yazdıklarını okudum. onları hastahaneye gonderirken az da olsa yol parası veriyorlarmış. beni gönderdiklerinde bana yol parasından bahsetmediler.
bugun evrağı teslim ettiğimde yol parası için şübeye bahsetsem verirlermi acaba ne verseler kardır :)

Velev ki alabilecek durumdaysan bile, lafını etmeye değmeyecek kadar az bir ödemedir o. Astarı yüzünden pahalıya gelir...

şehir içi günlük harcırah 9 TL civarındadır, bilginize...

benım kuzenım konyadan ankaraya 23 x 2 : 46 tl aldı. istersen bı sor derım arkadasım.

şehirler arası günlük harcırah dereceye göre değişmekle birlikte 21 - 25 TL civarındadır...

gidiş dönüşmü 21 lira şehir içi gitim hasteneye

şehir içi günlük harcırah 9 TL civarında... gidiş dönüş...

tşk hocam

verdim evrakları sordum onlara yol parası için olsaydı bilgisayarda görülürdü seni hastaneye gonderdiğimiz zamn verirdik dediler

Üst Alt